2777
2789
عنوان

خدا ادمهای بدبخت رو هم میبینه

168 بازدید | 15 پست

خیلی احساس نامیدی دارم..

همش احساس میکنم کائنات فقط رو من زوم کرده هر کی بهم بدی می کنه هیچی

کسی استخاره یلده بگیره حکمتش چیه من اگه مادرم یا خواهر  داشتم یا پدری که سرزندگیش بود برام مهم نبود هرکار میخان بکنند ولی این ادمها چرا به ادم تنها ضربه می زنند یعنی دلشون نمیسوزه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم کائنات چیه!؟

خدا ..فرشته .. ماورایی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ازقدیم گفتن هرچی سنگه مال پای لنگه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

خدا همه رو میبینه و دوستشون داره

یه فرشته نگهبان هم مامور کرده که همیشه کنارت باشه و نذاره اتفاقی برات بیفته

مشکلات زندگی و سختی‌ها یه بخش از این دنیاست

اگر چیزی میشه بخاطر اینه که شرایط و همه چی دست به دست هم داده بوده

نه اینکه خدا از قصد بخواد اذیتت کنه یا ولت کرده باشه🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فکر نکنم منو که نمیبینه هیچوقت

تو هم گرفتاری درسته ؟،خسته شدم اخه مگه من جقدر بدم هرچی هم بد باشم دیگه دو بهم زن نیستم طرف چندبار دیدم اینکارا رو می کنه ولی هیچوقت گرفتار نمیشه ..

منم همینم غصه نخور

چرا ابجی؟؟ کاش درست بشه

تو هم گرفتاری درسته ؟،خسته شدم اخه مگه من جقدر بدم هرچی هم بد باشم دیگه دو بهم زن نیستم طرف چندبار د ...

آره عزیزم من زندگیم سر تا پا مشکله بخدا 

همیشه میگم من یه نفرم آخه این همه درد برای من خیلی زیاد بود 

کاش خدا جایی برام جبران میکرد اما نمیشه که نمیشه.

ازقدیم گفتن هرچی سنگه مال پای لنگه

شاید کاش ادمهای بدبخت خم روی خوشی ببینند

خدا همه رو میبینه و دوستشون دارهیه فرشته نگهبان هم مامور کرده که همیشه کنارت باشه و نذاره اتفاقی برا ...

کاش میتونستم کاری کنم تا منو ببینه 

کاش میتونستم کاری کنم تا منو ببینه

می‌بینه گل🤍 مطمئن باش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.