2777
2789
عنوان

خدا ادمهای بدبخت رو هم میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 15 پست
چی هست

خلاصه بهت میگم عزیزم

تو قران اومده شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند 

وقتی ما حالمون بده نا امیدیم افکارمون حرفامون حالمون بده حتا اگر به زبون ناشکری نکنیم داریم کفر میورزیم یا سپاسگذاری میکنیم؟

قانون جذب میگه حس افکار حرفات اگر مثبت باشه تو زندگیت اتفاقات مثبت بیشتری اتفاق میوفته چون شکر نعمت نعمتت افزون کند 

ولی برعکس اگر منفی باشی اتفاقات بد و بد بدتری برات رقم میخوره 

مثلا استاد من میگفت من حتا وقتی تو دستشویی پارک میخابیدم خداروشکر میکردم حالم عالی بود خوشبخت ترین ادم دنیا بودم 

ولی درکنارش میدونستم به روز یه بوگاتی و یه کاخ میخرم میگفت من خدارو بزرگ میدیدم خدایی که غیر ممکنو ممکن میکنه باور داشتم که همین الان اونارو دارم و بابتش از خدا تشکر میکردم

کم کم خدا منو به سمت شرایط و اتفاقاتی برد که تونستم بدستشون بیارم

اگر چیزی میخای داشته باشی باید اول از شرایط الانت حتا اگر هزارتومنم داری از ته دلت راضی باشی خدا بیشترش میکنه و بابت خاسته ای که داری هم خدارو جوری شکر کن انگار الان داریش مثلا۱۰۰میلیون پول میخای بگو خدایا شکرت ۱۰۰میلیون پول دارم 

کلا اگر هر اتفاقی چه بد چه خوب اگر فقیریم اکاگرر ثروتمندیم هرچی... تو زندگیمون اتفاق افتاده بخاطر اینه که حس بد داشتیم اتفاقات اینجوری وارد زندگیمون شده 

بزن گلم سرچ نینی سایت کاربرایی که از شکرگذاری نتیجه دیدن بخون

معجزه میکنه برات به لطف خدا 

فیلم راز راندا برن یا کتابشو حتما بخون فیلمش ۱ساعت اینا بیشتر نیست ولی برات معجزه میکنه نگاه کن تونستی از کتابخونه یا از یه جایی بخر کتابشوکتابشو من بارها معجزه شکر گذاری و قانون جذبو به لطف خدای بزرگ دیدم

عزیزم سوالی هم داشتی ازم بپرس خوشحال میشم کمکت کنم

.