2777
2789
عنوان

جاری😑

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 37 پست

ببین گلم ادما دو دسته ان یکی مثل جاری تو ک شاید متوجه شده ولی لجش گرفته و نگفته

و شاید هم واقعا متوجه نشده

یکی هم مثل خواهرای شوهر من ک خودشون شکم دارنو چاقن با وجودد مجرد بودن اون وقت ب من میگن دیگه زیادی استخون شدی😒

که هر دو یجورایی بر میگرده ب حسادت ادما

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توقعاتی داریا. برا شما مهمه نه اون

بعدشم مگه چقدر سایزت تغییر کرده تو مهمونی مشخص باشه.۵۰کیلو ک لاغر نشدی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بابا منم هشت کیلو کم کردم رفتم بعد دوماه خونه مادرشوهرم هیچ کدوم به رو خودشون نیاوردن درحالی که خیلی پیداس بعدشام کم اومد مادرشوهرم خندید هرهرهرهر ازز ترس ابروش گفت به شوهرم زنت که رژیمه منم غذا کم پختم ،نکته اساسی : خانواده شوهر فقط تو جایی که به نفعشونه میبیننت

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

منم باشم نمیگم..چه جاری چه فامیل کلا از این بحثا بدم میاد..جاری که اصلا..خب تغییر کرده مبارکش باشه😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جاری و بیخیال چیکارکردی لاغر شدی من ۶۹ هستم 

هیچی گلم رژیم دیگه بیشتر پروتیین استفاده میکنم نون و برنج خیلی کم هفته ای یک یا دو روز

دیگه عادت کردم انشالله تا وزن ۵۰ میرم

هیچی گلم رژیم دیگه بیشتر پروتیین استفاده میکنم نون و برنج خیلی کم هفته ای یک یا دو روز دیگه عادت کر ...

بیشتر توضیح می دی پروتئین هر چقدر بخوای می تونی استفاده کنی نون و برنج اصلأ؟؟؟؟

من در حسرتم یه کیلو کم کنم

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

برعکس مادرشوهر من که هروقت منو میبینه میگه چرا لاغر شدی دفعه قبل دیدمت چاق تر بودی، من اصلا دوست ندارم کسی در مورد هیکلم نظر بده من اصلا رژیم هم نمیگیرم نمیدونم حالا چرا بنظرش من هر بار تغییر میکنم کلا عشق چاقیه مثل قدیمیا😉😉😉😅😅😅

بیشتر توضیح می دی پروتئین هر چقدر بخوای می تونی استفاده کنی نون و برنج اصلأ؟؟؟؟ من در حسرتم یه کیلو ...

شیرینی جات و شوری رو قطع کن و حجم غذات رو کم کن و حرکت رو بیشتر کن و چای سبز بخور یه کیلو که چیزی نیست در ماه سه چهار کیلو کم میکنی

بیشتر توضیح می دی پروتئین هر چقدر بخوای می تونی استفاده کنی نون و برنج اصلأ؟؟؟؟ من در حسرتم یه کیلو ...

شما اینجوری شروع کن هرچقد میخوای پروتیین بخور تا سیر بشی یک هفته امتحان کن نتیجشو میبینی فقط پروتیین و سبزیجات

من از اول کم خوردم بدنم به کم عادت کرده واسه همین وزنم سخت پایین میاد

یه کالری شمار نصب کن روزی هزار کالری فقط پروتیین و سبزیجات مصرف کن . وقتی بعد یک هفته بری رو ترازو انگیزت زیاد میشه واسه ادامه رژیم

پیاده روی هم در کنار رژیم خیلی تاثیر داره هرکی رفته نتیجشو دیده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1363744/كيا-الان-رژيمن

بیا این تاپیک بچه ها رژیم هستن هم تجربشونو میگن هم انگیزه میدن😍

جاری و بیخیال چیکارکردی لاغر شدی من ۶۹ هستم 

عزیزم اگه دوس داشتی بیا این تاپیک بچه ها خیلی کمک میکنن و انگیزه میدن من بعد از زایمان کم کردن نیم کیلو وزن برام آرزو بود 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1363744/كيا-الان-رژيمن