2777
2789
عنوان

شوهرم یه روانی تمام عیاره

149 بازدید | 2 پست

بچه ها شوهرم ویژگی های یه آدم اختلال خودشیفته رو قشنگ داره و انگار چند تا اختلال دیگه هم داره کنار این خودشیفتگی و انگار ارثی هست و کپی مادرشه قبل عقد نقاب آدم خوب رو زده بود بعدش فهمیدم چه آدمی هستم مثلا با موتور دنبال سگ و گربه می‌زاره با رفیقاش و میخندن هی میگم کارت درست نیست میاد تعریف می‌کنه و من به شدت رو حیوانات حساسم معلوم نیست تو بچگی بهش چی گذشته این شده یا همدلی احساسات نداره خودش رو هیچ وقت مقصر نمیدونه تو هیچی و رو مخ ترینش اینه که کنترل گره خیلی زیاد به همه چی کار داره مثلا پوشش منو عوض کرد باز گیره میده هی میاد می‌ره چرت و پرت میگه وایمیسته بالا سر من می‌خوام آرایش کنم وای شما زنا هم که فقط فکر آرایشین باشگاه رفتن آرایش کردن داره حالا من یه ریمل تنها میزنما از اون ور من میشینم رو موتور این باید مانتوم رو بدم زیرم بعد بشینم روی پاهام رو بگیره یا روسریم رو سفت بچسبم جایی میریم زهر مار آدم نکنه یا من میرم باشگاه تنها برمی‌گردم باشگاه نزدیک مغازه شوهرم من دارم از دور میام اخماش رفته تو هم منو دیده مانتوت رو درست کن شالتو درست کن حالا هیچ مشکلی ندارد ها لباسم یهو تخم تخم می‌کنه می‌ره تو خودش جواب آدم و نمی‌ده یهو میگم چی شد به این یهو اصلا مغزش مریضه خستم کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان