2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 33 پست
آره دیگه صبح که منفی شدگذاشتم یه گوشه نزدیکای ظهرنگاکردم هاله انداخته درحدتوهم  بازم عکسشومیفر ...

آها اونطوری ک خشک میشه واسه خودش رنگ میندازه.

منم قبلاً پریم عقب افتاده بود، بی بی زدم منفی شد. بعد از اینکه خشک شد خط دوم انداخت؛ باردارم نبودم، پری شدم...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی عزیزم؟عکس فرستادم خطازد نیومد😔حامله نیستم پس😭😭😭

اشکال نداره گلم. آره بخدا

اصن روی بی بی چکا هم نوشته بیشتر از ۱۰ دقیقه جوابش نامعتبره.

ولی تو نگران نباش... چندروز دیگه صبر کن... پری هم شدی  امیدتو از دست نده... معلوم نیست خدا ماها رو چ زمانی لایق مادر بودن میدونه... 😔

بعدچندروز پریودشدی گلم؟

یادم نمیاد بخدا عزیزم.

میگم ک من از وقتی اقدام کردم پریودام با قرص هم عقب میفته... یادم نمیاد دقیقاً چند روز عقب انداخته بودم...

حالابازخداکنه پری بشم وبندنیاد😢

آره واقعازمانش معلوم نیس نه به اینکه بعضیابددوماه اقدام فوری حامله میشن نه به ماکه چندساله چشم انتظاریم اصلاانگارنه انگارماهم دل داریم😭😭😭😭😭😭

سلام،منم حدود یکساله اقدام کردم،تنبلی تخمدان دارم،با امروز میشه۵ روز که عقب انداختم،،ولی هر روز بی بی زدم منفی بوده،،،از بی بی چک متنفرم😥

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘
سلام،منم حدود یکساله اقدام کردم،تنبلی تخمدان دارم،با امروز میشه۵ روز که عقب انداختم،،ولی هر روز بی ب ...

منم ازبی بی چک متنفرشدم همش منفی نشدیبار یهومثبت بشه خوشحالمون کنه😡😬😔😔😔

یعنی ممکنه بدون آمپول پریودبشم؟

مگه قرص پروژسترون یا دوفاستون نخوردی واسه اینکه پری بشی؟ اگه چیزی نخوردی، باید صبر کنی تا یک هفته ی کامل از موعدت بگذره، بعد یکی دیگه بی بی چک بزنی اگه منفی بود برو دکتر برات آمپول بنویسه بزنی پری شی.

مگه قرص پروژسترون یا دوفاستون نخوردی واسه اینکه پری بشی؟ اگه چیزی نخوردی، باید صبر کنی تا یک هفته ی ...

نه عزیزم دکتربرام ننوشت هروقت بندمیادآمپول میزنم

دوسه روزدیگه صبرمیکنم یه تست دیگه بزنم😔

نه عزیزم دکتربرام ننوشت هروقت بندمیادآمپول میزنم دوسه روزدیگه صبرمیکنم یه تست دیگه بزنم😔

آخی نازی... 😟💋❤ 

آره یکم دیگه صبر کن...

انشاالله هرچی ک ب صلاحته همون برات اتفاق بیفته فدات شم 😍

مرسی عزیزدلم انشالله گلم برام دعاکن😢 خدانکنه عزیزم😘😘😘😘😘

خواهش میکنم گل قشنگم 😘❤🌻🍃

چشم حتماً 😍 نگران و نا امید نباش اصلاً 😘

خوشحال شدم از آشناییت 😘❤😘❤😘❤