2777
2789

بدون پول یه روز هم نمیتونی دووم بیاری کسی یه لیوان اب رایگان دستت نمیده

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جز اینکه بهت تهمت میزنن با پسر فرار کرده هرجا هم باشی پیدات میکنن صدبرابر ببشتر بهت سخت میگیرن پس ...

فکر می‌کنی کسی که ۷ بار خودکشی کرده الآنم به فکر خودکشیه براش این چیزا مهمه بیرون خطرناکه اصلن برام مهم نیست امروز تو این خونه از دست سه نفر کتک خوردم همه جام زخم شده 

خودکشی کنم خوبه ؟

ادمی ک بخواد خودکشی کنه نمیاد جارش بزنه

این کار ادم ضعیفاس

هر کار دوس داری بکن ما فقط داریم راهنماییت میکنیم

وگرنه هزارنفر تاحالا از خونه فرار کردن بدبخت ترم شدن

.

باز خودکشی از شب بیرون موندن بهتره نمیدونم مشکلت چیه و سر چی انقد کم آوردی ولی یه ذره به خودت و خدای ...

فکر می‌کنی کسی که ۷ بار خودکشی کرده الآنم به فکر خودکشیه براش این چیزا مهمه بیرون خطرناکه اصلن برام مهم نیست امروز تو این خونه از دست سه نفر کتک خوردم همه جام زخم شده

دو سال نشد الآنم نمیشه 

دختری؟ مجردی؟ کاش منم خونه پدرم بودم الان

آره 

اگه خونه پدرت آرامش داشتی آره 

خب پس سراغ خودکشی میرم من دیگه نمیتونم

مگه اوضاعت چیه؟فرار که بدتره...حداقل خونه پدرت بهت دست درازی نمیشه یه لقمه نون هست بخوری شبم با خیاله راحت میخوابی میدونم اینا حداقل‌های یه زندگی هستن ولی بیرون بدونه سرمایه همینا رو هم نمیتونی واسه خودت فراهم کنی با این شرایطی که داری بیرون بلعیده میشی...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
اگر فرار کنی آخرش سراز کمد دیواری یه مواد فروش خلافکار درمیاریالبته دور ازجونت ولی بدون بیرون خیلی خ ...

کاش سر در بیارم کاش منو بکشن