2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رژیم ندارم فقط اصلاح تغذیه کردم و ریزه خواری رو حذف کردم

یکم از اصلاح تغذیت بگو عزیزم💙

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یعنی میان وعده کلن حذف کردی؟ تاثیریم داشته؟

نه عزیزم کاملا گاهی میخورم 

من قبلا زیاد هله هوله میخوردم الان هفته ای شاید یکبار چیزی بخورم اونم ب مقدار کم 

و.. بله خیلییی تاثیرداشته من متاسفانه ورزشم رو نمیتونم منظم نگه دارم چون داخل خونه ورزش میکنم و اغلب مهمون میاد چون مادرم فوت شدن کارای خونه بامنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یکم از اصلاح تغذیت بگو عزیزم💙

ریزه خواری زیاددددد داشتم یعنی شاید وعده های نمیخوردم ولی نون خشک بربری و هله هوله و میوه و... زیاد میخوردم ریزه خواری رو کلا قطع کردم 

مصرف نون رو کمتر کردم و وعده هامو سرموقع میخورم و بجز صبحانه اون دوتارو کمتر میخورم 

گاهی میان وعده دارم میوه ک واحد هاشو کالری شماری میکنم 

بستنی مثلا هفته ای یدونه مجازم 

یا خوراکی مثلا ی چیپس بگیرم چندتا پرشو میخورم بقیشو میدم داداشم و بابام 

آب تصفیه شده میخورم.. گاهی با تخم شربتی خیلی خوبه برای گرفتگی های بعد ورزش ک اصلا گرفتگی نمیمونه و صورت رو پر نگه میداره

و... تاپیک ورزشم تگتون میکنم 

ترکیبی یعنی چی میشه قد و وزن و سن تو بگی

یعنی ترکیب حرکات دست و پا و هرکدوم جدا 

مثل پروانه و اسکات و.... 

قدم 165

وزنم فروردین 70 اما الان کمتر شده 

سنمم 26

خدا رحمتش کنه🌹با چه برنامه ای تو خونه ورزش میکنی

ممنون رفتگان شما 

برنامه ندارم از دو مربی مشورت گرفتم و یکیشونم بهم برنامه ورزشی و غذایی داد 2ماه اول ورزشم و چون خودم قبلا ورزش میکردم و اشنا ب حرکات بودم برنامه حرکاتمو ریختم و بهشون گفتم ک گفتن خوبه و مشکلی نیست

چقدر کم کردی بدنت عضله ایه یا آبکی

ببین من یکسال ورزشم فروردین تموم شد داخل خونه زیادم منظم و سنگین نبود و استعداد چاقی دادم شدیدا از پدرومادرم طی یکسال بدون رژیم و رعایت خاصی و ورزش سبک 7کیلو کم کردم 

الان بدنم شکل گرفته و عضله سازی شده و خط کات اورده خیلی عمیق نه البته 

الان حدود 68 باید باشم شایدم کمتر ولی وزن نکردم از فروردین 

ازاونموقع دوره دوم ورزشم شروع شده ک حرکاتو بیشتر کردم و بهشون اضافه کردم حرکات جدید و سنگین تر شده ورزشم بدنم خیلیی خوب تر شده جمع تر و کاهش سایز و وزن و عضله سازی 

ناگفته نمونه قبلا هم ورزش میکردم و بدنسازی 

ریزه خواری زیاددددد داشتم یعنی شاید وعده های نمیخوردم ولی نون خشک بربری و هله هوله و میوه و... زیاد ...

چ عالی 

منم کلا ی سال و ۴ ماه  میشه کلاقندو کنترل شده مصرف میکنم

نوشابه اخرین باری ک خوردم اصلا یادم نیس

دو روز در هفتع قند مصرف میکنم اونم بعدش عذاب وجدان میگیرم

مثلا دیروز کیک معینی پور خوردم با بستنی امروزم معینی پور خوردم 

الانم میخام پنکیک درس کنم ولی بازم میگم کمتر بخور قند لنتی

خیلی خوشحال میشم و لطف میکنی بهم💙😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چ عالی منم کلا ی سال و ۴ ماه میشه کلاقندو کنترل شده مصرف میکنمنوشابه اخرین باری ک خوردم اصلا یادم ن ...

فداتبشم 

من خودم زیاد شیرینی و شیرینی جات رو دوست ندارم حتی چایی بدون قند میخورم دراینحد ولی چون استعداد چاقی دارم فرق خاصی نمیکنه حتی ورزشم دورتر روم جواب میده شاید کس دیگ جای من بود تاالان 10الی14کیلو کم میکرد 

ولی متاسفانه من نه