2777
2789
فداتبشم من خودم زیاد شیرینی و شیرینی جات رو دوست ندارم حتی چایی بدون قند میخورم دراینحد ولی چون استع ...

ن بابا تو داری پیوسته و آروم البته ب صورت مستمر اگ باشه ورزش میکنی

ب مرور ب وزن ایده الت میرسی

من این شکمم زیادی رو اعصابمه

البته میگن شکم بیشترش ب رژیم برمیگرده 

اگ بشه تاحدودی ابش کنم ادم شادتری میشم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ن بابا تو داری پیوسته و آروم البته ب صورت مستمر اگ باشه ورزش میکنیب مرور ب وزن ایده الت میرسیمن این ...

منم شکم دارم اما شکم با شکم و ژن با ژن واقعا متفاوته شکم بخاطر رحم و.. هم بزرگه الان من بااینک شکم دارم کمی خط کات های محوی روش شکل گرفته  و توی اینه عالیه 

اره شکم با رژیم اوکی میشه ولی همه شکمو دارن حتی همون مدلاش ی توپک کوچیک رو همه دارن 

ولی اصلاح تغذیتو انجام بده خیلی جواب میگیری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هوازی به غیر از پیاده روی دیگه چه کار میکنی

حرکت دوچرخه 

شنا 

درجا سرعتی 

پروانه افقی و عمودی 

دو حررکت دیگم روی پله اس اسمشو نمیدونم

وزن هم کم کردی؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

طناب بزن سه ست سه دقیقه ای در روز سعی کن جفت بزنی

طنابم میزنم عزیزم اما الان طنابم کوچیکه باید بگیرم باز

کوهنوردی و رقصم گه گداری انجام میدم

بله بالا گفتم

چقدر؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چقدر؟

دوره ی اول ورزشم بعد 11ماه فروردین وزن کردم از77 شده بودم 70 و 7کیلو وزن کم کردم اما الان کمترم 

بدون رژیم و ورزش منظم و سنگین اینقد کم کردم 

و این دوره ی دوم و سال دوم ورزشمه الان

ت باشگاه برای آب شدن شکم چ ورزشایی باید انجام بدم؟تو مربی گرفتی؟من نمیدونم مربی بگیرم یا نه

مربی بگیر

بالا همچیو توضیح دادم 

من توی خونه ورزش میکنم 

برای شکم حرکات زیادی هست دراز و نشست و شنا و دوچرخه و....