2777
2789
عنوان

موندم چ جوری تمومش کنم

1482 بازدید | 102 پست

سلام بچه ها 

من از شوهرم جدا شدم و خودم خونه گرفتم تنهایی زندگی کنم ی زمان تنها بودم تا با ی اقایی اشنا شدم بعد از 7 ماه ک شناختمش و بهش وابسته شدم جریانو بهش گفتم البته من سنمم خیلی کمه تا قبل از این جریان بفهمه ک جدا شدم فک میکرد من دخترم و با خانوادم زندگی میکنم تا جریانو فهمید کلی ناراحت شد و گفت من در مورد تو با خانوادم صحبت کردم و برای ازدواج میخامت خلاصه اومد و با من زندگی میکنه خانوادش خیلی مخالفن با ازدواج ما اونم تک پسره و من ب خانوادش حق میدم حالا هی همش دعوا دارن باهم هی میگن دخترره و ول کن و بریم خودمون برات دختر بگیریم اونم میگه من بدون ایسان نمیتونم و ب من التماس میکنه از زندگیش نرم وگرنه خودشو میکشه منم دوسش دارم کاش میشد یا ب هم برسیم یا بی دردسر جدا شیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه میخوادت و گزینه مناسبیه ازدواج کنین 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

شما اولش آون آقارو ب خودت وابسته کردی بعد گفتی مطلقه هستم و خونه مجردی دارم؟

اگه از اول میگفتی شاید کار ب اینجا نمیکشید و اون بنده خدا هم وابسته نمیشد

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

منم خانوادش نخاستن 

شوهرم پافشاری کرد راضی شدن 

حالا اگه پسر خوبیه صبر کن شاید راضی شدن

البته منم مطلقه بودم شوهرم مجرد

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐