2777
2789
عنوان

با چند بار اقدام باردار میشه شد

313 بازدید | 17 پست

من واژینیسموس هستم شدید 5 ماهه ازدواج کردم فقط دو بار رابطه داشتم اونم اون هفته پیش الان رابطم نصف و نیمس حدودی برام معجزه بود و الان 2 باری میشه که اب منی وارد بدنم شد دو بار رابطه داشتم و دوبارم بخاطر بچه بود و البته نمیدونم شاید چون رابطم نصف و نیمس بیشتر اب ریخته شد بیرون نمیدونم چرا بیشترش ریخت بیرون نکنه بخاطر اینه ک رابطم نصف و نیمس هرکاری میکنم اصلا رابطه کامل نمیتونم خیلی بچه دلمون میخواد زیاد الان دوباره میخوام اقدام کنم اما نمیدونم با بار اول و دوم که اقدام کردم الان باردارم یا نه اگه دوباره اقدام کنم برا رابطه و فرض کنیم باردارم باشم  سقط میشه یا مشکلی به وجود نمیاد

و حتما باید رابطه کامل باشه که باردار شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تا رابطه کامل نباشه که نمیشه.

من دو ماهه یک شب درمیون اقدامم نشدم

بعد شما با رابطه نصفه نیمه که احتمالت خیلی کمههه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد هرمقدار که رابطه داشته باشی 

تا موعد پریودیتم مشخص نمیشه بارداری یانه 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

چ جوری تو پنج ماه دوبار فقط رابطه داشتی 

حتما دکتر برو ...

رابطه یکی از پایه های زندگیه بعدا اسیبشو میبینی 

و اینکه حالا شما باید تو یه ماه رابطه داشته باشی چه وسط ماه چه اخر ماه دوباره رابطه برقرار کنی قرار نیست بچه سقط بشه منظورم ماه اوبه 

ببخشید من فضولی می کنم که مجردم:) 

ولی از نظر علمی بخام بت بگم به نصف.... ربط نداره

شما باید یه بالش بزاری زیر باسن، زاویه جوری باشه که امکان برگشت مایع نباشه، حدود نیم ساعت هم در اون حالت دراز بکش. موعود تخمک گذاری هم پیدا کن، دو روز بعدش خیلی مناسبه. 

اینا اطلاعات علمی بود که داشتم :) 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

اول اینکه مشکلتون رو حل کنید.بعدبچه دار شدن گرفتاریات زیاد میشه و دکتر نمیتونی بری

دوم اینکه بستگی ب شانست داره و تخمک گذاری

شاید همون روزی ک اقدام کنید ک روز تخمک گذاریت باشه و لقاح ایجاد بشه

و مقداری از منی بیرون ریخته طبیعیه و بعد رابطه سریع بلند نشو

تاپیک های قبلیتو خوندم، برای شوهری که کتکت میزنه میخوای بچه بیاری

اصلا نمیدونم با اینهمه مشکل چرا یه بچه رو میخوای بدبخت کنی

ببخش تند گفتم ولی بخاطر خودت و اون بچه ی آیندت میگم خودتو حیف نکن،اول مشکلات جدی رو حل کن بعد اقدام کن