2777
2789
عنوان

بچها یه چیزی میگم لطفا قضاوت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6752 بازدید | 383 پست
جداازمعلم اول انسانم!!!داری عمدا راهنماییش میکنی تودردسر بیفته!

نظرتون که اشتباهه

ولی خب از جایی که من توانایی تغییرشو ندارم بنابراین حرف دیگه ای ندارم و نمیزنم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

همچین قانون مسخره ای همون بهتر رعایت نشه

مگه قانون رو ناظم نوشته. از اداره گیر میدن. به ما گفتن اگه بیابم کلاستون و بچه ای مقنعه سرش نباشه توبیخ میشید. کی حوصله دردسر داره وگرنه کسی به حجاب اینطوری که اعتقاد نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد ناظمای خودمون افتادم چفدر اذیت کردن ببین منو واقعا اذیت کردن وافعاااا مامانم هم اذیت میکردن تو مدرسه اشک مادرمو دراوردن خدا ازشون نگذره 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
مرسی نظر لطفته...ولی یه چیزی بگم؟کاش خداقل منو میشناختی بعدش همچین حرفی میزدی،کاش می‌فهمیدی چه بلاها ...

چه بلایی سرت اومده ؟

منو از مدرسه اخراج موقت کردن کلی افت تحصیلی کردم فقط امتحانای ترم تونستم برم مدرسه

یکی ازهمکلاسیام با تهمتای الکی ابرومو پیش بقیه برد

از عکسای من سواستفاده کرد توپیجش گذاشت

درحد شکایت پیش رفتم

کدوم مدریر معاون پشت من بود ؟

بااینکه کلی مدرک داشتم

ولی نخواستم خیلیاشونو لو بدم

بحث ذاته  

این ک میری موبایل میزاری صدای دیگران رو ظبط میکنی

خیلی ترو ترسناک غیرقابل اعتماد نشون میده

تو خودت دوست داری یکی توحریم خصوصیت سرک بکشه ؟

حتی اگ پشت کسیم حرف نزنی دوست داری کسی بیاد هرروز صداتو ظبط کنه ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

من دوستم چتری زد مدیر اومد دو نمره ازش کم کرد گفت چرا چتری زدی مگه مدرسه جای این کاراس،،دوستم فردا ص ...

وااا گیره هست دیگه اون مدیر هم خیلی دیگه سخت گرفته

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

دقیقا منم داشتم به این فکر میکردم که به هر حال این بچس الان جو گیر شدهاینا که میگن اره انجام بده توی ...

تاپیکاشو بخونی حتی مدرسه پیگیرحالش شدن ازخانوادش خواستن ببردش مشاوره اما نبردن!

سلام عزیزمکار ناظمتون درست نبوده و حق داری ناراحت باشی، میتونم درکت کنم.اما حقیقتش اگر من جای تو بود ...

درضمن ناظم شما هرچی که به خانوادتون گفته، درنهایت شما خانواده این

ابرویی هم ازتون پیش مردم نمیره..

ایا این موضوع تا یکسال دیگه تاثیر خیلی پررنگی توی زندگیتون میذاره و خیلی مهمه؟

نه، صرفا عصبانیت زودگذره

اما اگه شما اینکارو کنی ابروی ناظمتون واسه همیشه میره و تا سالیان سال تو زندگیش موثره و شاید دلش حتی بیشتر از شما بشکنه و خب ما خدا نیستیم ک بگیم چون از نظر ما کارش بد بوده پس حقشه شماهم این کارو درحقش انجام بدی...

شاید حتی تاوان این کارتو بدی چون بیشتر از چیزی که لایقش بود انتقام گرفتی...

ب نظرم بردن ابروی یه نفر چیزی نیست ک بخوای حتی برای انتقام و حتی درحق یه ظالم انجامش بدی... من خودمم گاهی وقتا ممکنه دنبال تلافی باشم... اما نه از راه آبرو

از بردن آبروی دیگران بترس... 

یه جایی بدجور آبروت میره...

این مسئله که پیش اومده داغی و از نظرت خیلی بزرگه و حقشه چنین کاری کنی

اما واقعیت اینه که چیزی نیست که ارزش بردن ابروی یک نفر و خراب کردنش رو داشته باشه

Intj- 

فرستادن یا نفرستادن که با خودته اگه میخوای کاری کنی هبچجوره نفهمن با اکانت فیک تلگرام شماره مجازی امریکا کویت اینا بگیر بفرست بعد فرستادنشم میتونی دلیت اکانت کنی هیچجوره نمیفهمن اگه واقعاا همه رو اذیت میکنن بفرست اما اگه نه اونقدراهم ادم بدی نیست انجام نده بیخیال

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
تاپیکاشو بخونی حتی مدرسه پیگیرحالش شدن ازخانوادش خواستن ببردش مشاوره اما نبردن!

مشاوره اش شدن لااوبالی های نی نی سایتی میخواستی بهتر ازینا رفتار کنه؟

البته بلا نسبت ادم های واقعیه سایت

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

فرستادن یا نفرستادن که با خودته اگه میخوای کاری کنی هبچجوره نفهمن با اکانت فیک تلگرام شماره مجازی ام ...

راهکارتون محکم کاریش بیشتره از چیزی که من گفتم

فقط من بخش شماره مجازیو نگفته بودم😁 که اگه اینکارو کنه که دیگه فول

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من دوستم چتری زد مدیر اومد دو نمره ازش کم کرد گفت چرا چتری زدی مگه مدرسه جای این کاراس،،دوستم فردا ص ...

واقعا من دوستتونو نمیشناسم که بخوام قضاوت کنم ولی این میدونم اغلب دانش آموزایی که شر و شیطونن بیشتر توی چشم ناظمن چون خودشون خودشونو بدنام کردن

وگرنه من تو مدرسه همیشه اروم و درسخون بودم حتی ی دوره چتری گذاشتم و حتی عادت دارم استینامو یکم بالا میدم باهام کاری ندارن چون اینا عادین

ولی اگ خودتو بندازی تو چشم و شلوغ باشی کاری هم نکنی بهت گیر میدن

بعضیاهم انگار ماشالله اومدن عروسی با استایلشون انگاز کم کم 30 سالشونه خب باید ب اینا گیر داد دیگ

چرا پشیمون میشم به نظرت؟

نکن با ابروی کسی بازی خدا خودش جوابشو میده 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست