2777
2789

به پیشنهاد یکی از عزیزان من برای اولین بار گفتم با مامانم موش رو ببینم چون مثل اینکه صحنه نداره خدا بهم رحم و لطف گرد قسمت اول رو مامانم حوصلش نیومد گفتم من الان میبینم تو بعدا ببین بعد تو یکی از جملاتش‌ مرده یهو برگشت گفت سکشییااا 

خب من اینجوری بودم که الان با این یه تیکه چه غلطی بخورمممممم 😭😂البته ۱۷ سالمه ولی کلا پشیمون شدم به مامانمم بدم نگاه کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

نه حقیقتا فیلم نمیببنیم خانوادگی! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موش صحنه داره ولی نه اونقدر شاید یکی دوتا سکانس

من کلا باهاشون فیلم نمیبینم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

تو عمرم هرگز یاد ندارم با خانوادم فیلم ایرانی دیده باشم. ما کلا ایرانی نمی‌بینیم 80 درصد ترکیه ای می ...

این کره ایه 

سکشی بنظرت زیادی نیس 

موش صحنه داره ولی نه اونقدر شاید یکی دوتا سکانسمن کلا باهاشون فیلم نمیبینم

دیدی ؟

یه صحنه هس قسمت اول قاتله میگه اون التماس تو چشماش خیلی سکسیه الان اون دردسرساز شده روم نمیشه بزارم 

دیدی ؟یه صحنه هس قسمت اول قاتله میگه اون التماس تو چشماش خیلی سکسیه الان اون دردسرساز شده روم نمیشه ...

اره

ببین این فحشا اوکیه واقعا زیادهم داره

اگه اوکی نیسی نبین

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱