2777
2789
عنوان

دوستان متاهل یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 55 پست
بهش بگو وقتی باخانومی گرم میگیری پس مشکلی نداری خداروشکر که منم بامردها گرم بگیرم وازشون تعریف کنم پ ...

.

درد پنهانی دارد به آنچه که میخاهی نرسی و در حسرتش همیشه رنج بکشی....قضاوتم نکن،چون در شرایطم نبوده ای...تلاش کن.....طلاش کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولیه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

توخونه کمی هم به خودت برس،نزار بچه داری پژمردت کنه،به ظاهرت،اندامت،رفتار زنونت برس،همیشه خوشبو باش،خوش پوش باش،عشوه بیا

شاید دوس داره مثل اون شی ولی عقل نداره بگه این کارو بکن هی میخاد توجهتو جلب کنه خودتو تغییر بدی

یکی همینجا مثل شما تاپیک زد البته شوهرش با خانم متاهل بود ک دست آخر هم خیانتشون رو شد از همین الان سنگاتو وا بکن وگرنه ک خیانت میشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

حتما پیش مشاورهم برید دوتایی،یا زنگ بزن مشاور بهزیستی شهرتون رایگانه ازشون بپرس

ممنونم از راهنمایی تون 

مشاوره که عمرا نمیاد اما خودم تز مشاوره بهزیستی کمک میگیرم

شاید تقصیر اون خانم نیست شوهر ایشون ازش خوشش میاد تقصیر اون چیه؟!

تقصیرش آنجاست که چرا با موبایل شخصی زنگ میزنه مسیله شرکت را مطرح می‌کند و بعدش هم برای خودش معامله خارج از شرکت می‌کند مثلا