2777
2789
عنوان

دوستان متاهل یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تقصیر اون خانم نیست شوهر ایشون ازش خوشش میاد تقصیر اون چیه؟!

هر دو مقصرن 

اگر مشکل از شوهر اسی هست اون خانم باید رابطه بین شون کنترل کنه 

اگر نمیخواد مثل شوهر اسی روش برچسب خونه خراب کن بزنن 

عزیزم شوهرت باید درست رفتار کنه وپیگیراون نباشه شما هردفعه هی میخوای ب خانم هاتذکربدی شاید شوهرت از ده تادیگه زن هم خوشش بیاد زن هاکه مقصرنیستن.ی مدت باشوهرت سرسنگین باش تا به خودش بیاد

آنروز رفتم شرکت گفتم خانم فلانی هستم این پسر پ دخترم و .. گفتم بیمارستان محل کارم هست همسری خیلی مزا ...

همسرت چه جورآدمیه،بدت نیاد ولی ازاین جور مردهامتنفرم

هم رابطشو کات نمیکنه هم بااینکه میدونی حساسی،پیش تو ازش تعریف میکنه

باید درمان شه همسرت

یه دعوای مفصل را بنداز تادیرنشده،با تذکر آدم نمیشه

هر دو مقصرن اگر مشکل از شوهر اسی هست اون خانم باید رابطه بین شون کنترل کنه اگر نمیخواد مثل شوهر اسی ...

من دقیقا نمی دونم چرا یک کارمند شرکت از موبایل شخصی واسه کار شرکت باید تماس بگیرد و پشت آن هم پیام واتساپس معامله گری

همسرت چه جورآدمیه،بدت نیاد ولی ازاین جور مردهامتنفرمهم رابطشو کات نمیکنه هم بااینکه میدونی حساسی،پیش ...

ای داد که با ۴ تا بچه راه به جایی نمی‌برم وگرنه بدون دعوا کات میکردم

عزیزم شوهرت باید درست رفتار کنه وپیگیراون نباشه شما هردفعه هی میخوای ب خانم هاتذکربدی شاید شوهرت از ...

سرنگینی فایده نکرده راه بهتر بلدی؟

الان بهش بگم من بهت شک دارم بیا پیام و تماس،ها را نشون بده

ای داد که با ۴ تا بچه راه به جایی نمی‌برم وگرنه بدون دعوا کات میکردم

چند ساله ازدواج کردی؟

درد پنهانی دارد به آنچه که میخاهی نرسی و در حسرتش همیشه رنج بکشی....قضاوتم نکن،چون در شرایطم نبوده ای...تلاش کن.....طلاش کن...

این اخلاقش دیوونه ام کرده تز همیشه

بهش بگو وقتی باخانومی گرم میگیری پس مشکلی نداری خداروشکر که منم بامردها گرم بگیرم وازشون تعریف کنم پیشت

بگو من وفادارم وگرنه خیلی موقعیت هابرام پیش میاد که بخاطر غیرتم و زندگیم محل سگ بهشون نمیدم

قشنگ بچه هارو بزار خونه مادرت،دوتایی وقتی هستی یه دعوای قشنگی درس کن حساب کار دستش بیاد نترس