2777
2789

خودم شامپو رو در باز گذاشتم رو صندلی تو حموم 

و روش نشستم😂🤦🏻

هیچی دیگه باسنم کلی خون اومد🤦🏻😂

یا روم به دیوار چند سال پیش تو دستشویی داشتن خودم رو میشستم یه دفعه فشار آب خیلی زیاد شد منم ترسیدم نزدیک بود انگشتم بره داخل...😐🥲

ولی ناخنم اونجا رو زخم کرد

تو دبیرستان داشتیم قایم موشک بازی میکردیم رفتم یک سک کنم پاک سر خورد کف سالن با صورت رفتم تو دیوار 😂🤣🤦🏻

بازم بگم یا بسه؟

از زمین خوردنام نگم ک 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه چیو بو میکنم عادتمه 

یبار ی کبریت روشن کردم بوش کردم و خاموش شد بعد

یهو این گازشه چیشه 

رفت تو دماغم 

تا مغزو استخونم سوخت/:

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

ماشالا همه لجبازی هانم حول محور پایین تنت رخ می‌داده😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزم حواستو جمع کن اگه قوطی شامپو میرفت تو پشتت روت میشد بری بیمارستان و جواب باباتو بابت حروم کردن شامپو چی میدادی ؟!؟!@@@@

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من پارسال خواستم موهام رو کراتین کنم ۳ تومن گفت بهم ۱ بعیانه زدم وقت دادبهم قرار شد شنبه برم من چهارشنبه رفتم نصف موهامو کوتاه کردم دوباره شنبه رفتم با قیمت همون ۳ تومن موهارو کراتین کردم بعدا یادم اومد موهامو کوتاه کردم 😖😖 نمیدونم چرا موهامو اونروز کوتاه کردم اصلا قصد کوتاهی نداشتم گیج شده بودم کلا

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️