2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم داشتن براش چون میگه فقط از دهن نفس میکشم دکترش گفته دو روز دیگه بیا در بیارم برات اینم خیلی م ...

امیدارم زودی خوب بشه. به هر حال هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

گلم شما دکترتو انتخاب کردی؟ تو بقیه تاپیکا نظراتتون بود درباره دکتر دولتی از اطرافیانتون ک پیشش عمل ...

اره عزیزم عمل کردم 

دولتی خوب نیست 

مشکل تنفسی به وجود میاد و آبریزش بینی 

طوری که بینی ت کلا سر میشه و همه ش آب ریزش بینی داری 

دیگه من اینا رو که دیدم منصرف شدم 

اره عزیزم عمل کردم دولتی خوب نیست مشکل تنفسی به وجود میاد و آبریزش بینی طوری که بینی ت کلا سر میشه و ...

مبارک باشه

پیش کدوم دکتر عمل کردین؟

آدمی باید در کنار کسی پیرشود نه به سبب کسی

منم خیلی شنیده بودم که تامپون درد داره و کلافگی میاره واسه همین خیلی برام مهم بود دکترم علاوه بر این که کارش خوبه تامپونم نزاره ، دیگه شانسی مریم رومیانی رو پیدا کردم هم از کارش خیلی خوشم اومد هم دیدم اکیه که برام تامپون نزاره پیشش عمل کردم و خیلیم راضیم خدایی نه درد خاصی داشتم نه عوارضی خیلیم خشگل و گوگولیییی شده 😍

منکه خداروشکر پیش دکتر جهاندیده بدون تامپون عمل کردم و تجربه کلافگیه تامپون و درد کشیدنش که میگن رو نداشتم شماهم از عمل پشیمون نشو چون اگه دکترت خشگل و هماهنگ با چهرت عملت کنه خیلی تغییر مثبت و حس خوبیه 🥰 بگرد یه دکتری که باب سلیقت باشه و بدون تامپون عمل کنه پیدا کن