2777
2789
عنوان

بهم میگه میخوام بوس و بغل کنم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 63 پست
من چندین سال اینو می‌شناختم و واقعا مذهبی بوده عزیزم وقتی یکی یکی رو دوست داره ناخواسته دلش میخاد بغ ...

مذهبی یعنی کسی که به حرف خدا گوش میده شما هم فکر میکنی که مذهبی بوده نه کسی صبح میره مسجد شب میره بغل نامحرم

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

چی چرتو پرت میگی؟؟تجاوز بااین موضوع کاملا متفاوته این جمله مو هزاران بار بخون :نمیمیرد تا خود را در ...

وقتی دختری خودش با پای خودش سوار ماشین کسی میشه که اسمش دوست  پسره و نسبتی هم باهاش نداره تقصیر کاره .

اگه دختر سوار ماشینی بشه به عنوان مسافر و این بلا سرش بیاد بله حق باشماست.  

ولی وقتی نصف راه رو دختر میره و با سادگی به یه پسر غریبه اعتماد میکنه خود دختره هم گناه کاره . 

قضاوتی هم در کار نیست . دختره با هر قصد و نیتی رفته مشخصه که نمی‌خواسته باهاش اون کار بشه ولی وقتی سهل انگاری میکنه و حدو حدود خودشو نمیشناسه تقصیر کاره. 

من خودم هم این دوران رو گذروندم تا دلت بخاد  هم دختر و پسر و روابطشون رو دیدم . روابط دختر و پسر حدوحدود باید داشته باشه اگه نداشته باشه اوضاع جامعه همینی میشه که هست .

و بیشتر هم دختر آسیب میبینه

جلوگیری از یه کار کثیف اصلا کار بدی نیست تو هم اگه حساس باشی سعی میکنی جلوی این کثیف کاری ها گرفته بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دختری خودش با پای خودش سوار ماشین کسی میشه که اسمش دوست پسره و نسبتی هم باهاش نداره تقصیر کاره ...

من فقط میدونم ک نباید قضاوت کرد 

من خودم قضاوت و وکالت خوندم ولی هیچوقت تو زندگی دیگران نظر ندادم حتی

من فقط میدونم ک نباید قضاوت کرد من خودم قضاوت و وکالت خوندم ولی هیچوقت تو زندگی دیگران نظر ندادم حتی

درسته منم با شما موافقم نباید قضاوت کرد ولی وقتی کسی بین انتخاب راه درست و غلط دو دل شده باید بهش کمک کرد و مثال آورد منم اسم و مشخصات کسی رو نگفتم که آبروش بره کلی از این جور حوادث هم برا دخترا پیش میاد که تا مرز خود کشی میرن . وقتی به کسی عواقب یه کار بد رو میگی این قضاوت نیست راهنمایی کردن هست