2777
2789
عنوان

بهم میگه میخوام بوس و بغل کنم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 63 پست
هم تو زیاده روی کردی هم اون خب یه بغلِ ساده و بوس اوکیه و اونم شاید دنبال کردنِ و تمام ببخشید واضح م ...

هرکسی اعتقادات خودش رو داره...شما اینطوری فکرمیکنید اما ممکنه ایشون این طرز فکر رو نداشته باشه 

تمام ذرات هوا،واسه نفس کشیدنه🕊

اره واقعا یه بغل ک کاملا عادیه و نرمال من دوس دخترِ دوست داداشم کاملا مذهبی بود ۲۴ ساعت مسجد بود و ا ...

اون مذهبی نبوده ادا در میاوره به اینا میگن ریاکار

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان جدا شدهچیکار کنم؟ بهش بگم بیاد؟هنوز بهش روز و شب فکر می کنمچن بار پیام دادم سرد جواب میده من ...

نه دیگه پیام نده ممکنه ازت وایب وابسته بودن بگیره 

اینو برای رابطه بعدیت آویزه گوشت کن 

خواستگار اومد چند ماه آشنایی خواست این ک اصلا و ابدا تماس فیزیکی نداشته باش ولی دوستی که ۹۰ درصد بالای یکی دوسال طول میکشه ی سری چیزا نیاز داره 

کسی که به خودش ارزش قائل باشه مثل شما رفتار میکنه . آفرین خوب کاری کردی .اگه همون دختری که چند روز پ ...

چی چرتو پرت میگی؟؟تجاوز بااین موضوع کاملا متفاوته 

این جمله مو هزاران بار بخون :

نمیمیرد تا خود را در آن شرایط ببیند 

من رو این موضوع واقعا حساسم چون این موضوع حساسِ و خودمم تجربه کردم ، تا با کفش کسی راه‌نرفتی قضاوتش نکن 

اون فرد مگه خودش خواسته؟؟؟عزیزم تجاوز و تعرض اسمش روشه 

ناخواسته صورت میگیره 

یکم عاقل باشین توروخدا 

اون مذهبی نبوده ادا در میاوره به اینا میگن ریاکار

من چندین سال اینو می‌شناختم و واقعا مذهبی بوده 

عزیزم وقتی یکی یکی رو دوست داره ناخواسته دلش میخاد بغلش کنه بوسش کنه و اینطور ابراز علاقه کنه و این طبیعیه 

الکی تهمت نزن توروخدا 

آخه خیلی دوستش دارم نمیخوام الکی از دستش بدم😢😭

درسته تو زیاده روی کردی اما این پسره اصلاااااااااااااا مناسب نیست بااین کات کن د دیگه پیام و زنگ نزن بهش 

ولی از روابط بعدیت اینو بدون 

چرا پسره مناسب نیست؟

چون بعد ازاینکه نیاز شو گفته و تو رد کردی 

دیگه تلاشی واست نکرده 

و وقتی پیام دادی سرد جوابتو داده 

این قصد و نیتش ۱۰۰۰۰۰۰۰درصد رابطه بوده 

و گفته از بوس و بغل شروع کنم برسم ب ..

چون بعد ازاینکه نیاز شو گفته و تو رد کردی دیگه تلاشی واست نکرده و وقتی پیام دادی سرد جوابتو داده این ...

نمی دونم شاید

البته این اخلاقش اینطوریه یا صدشو میزاره یا صفر 

میانی نیس یعنی یا گرم هس یا سرد