گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 عنوان بباید خانما این بی بی چک مثبته 122 بازدید | 19 پست وقتی زدم قسمت cسریع پر رنگ شد ولی بعد نیم ساعت قسمت تی هاله انداخت که بزور خودمم میبینم! گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡 1404/05/01 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
stiw79 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11682 بعد از گذشت ده دقیقه هر جوابی بده کاذبه اگ قبل ده دقیقه حاله مینداخت راست بود بعدش دیگ ن زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21514 منفیه مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6686 زیر ده دقیقه دو تا خط داشته باشه مثبته چند روز عقب انداختی سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 زیر ده دقیقه دو تا خط داشته باشه مثبته چند روز عقب انداختی ۳روز....ولی از روز موعد پریودم مدام فکرمیکنمپریود شدم و نمیشمسر دخترمم همینجور بود گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡
mmjk عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 2579 من تنبلی تخمدان دارم دقیق نمیدونم کی پریود میشم هفته پیش بی بی مثبت شد البته برا منم بعدیم ساعت بعدش زدم بازم مثبت کمرنگ شد رفتم آزمایش دادم منفی بود آخرین پریودیم هم ۲ تیر بود به خاطر درد نوک سینه و ترشح غلیظ سفید بی بی زدم شما علائمتون چیه؟
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6686 ۳روز....ولی از روز موعد پریودم مدام فکرمیکنمپریود شدم و نمیشمسر دخترمم همینجور بود اگه عجله داری برو آزمایش خون بده من پنج روز عقب انداختم سه ثانیه ای دو تا خط پررنگ انداخت سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 من تنبلی تخمدان دارم دقیق نمیدونم کی پریود میشم هفته پیش بی بی مثبت شد البته برا منم بعدیم ساعت بعدش ... من نوک سینه هام شدید درد میکنه و علائم معمول پریودی !زعفرون و دمنوش و..خوردم زیر دلم درد گرفتاون ماه ۳روز جلو انداختم گفتم شاید بخاطر استرسه گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡
mmjk عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 2579 من نوک سینه هام شدید درد میکنه و علائم معمول پریودی !زعفرون و دمنوش و..خوردم زیر دلم درد گرفتاون ماه ... نمیدونم منم تو بلاتکلیفی موندن
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 منفیه هالش مشخص نیست تو عکس ولی کمرنگه گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 بعد از گذشت ده دقیقه هر جوابی بده کاذبه اگ قبل ده دقیقه حاله مینداخت راست بود بعدش دیگ ن مچکرم گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 اگه عجله داری برو آزمایش خون بده من پنج روز عقب انداختم سه ثانیه ای دو تا خط پررنگ انداخت منم سر دوتا دخترام سریع پر رنگ شد دعاکنید باردار نباشم هرچند عاشق بچه ام و شرایطشو دارم ولی استرس این روزا خواب وخوراک برای خودم نزاشته چه برسه به بچه داری گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21514 هالش مشخص نیست تو عکس ولی کمرنگه بعد نیم ساعت هاله بیفته منفیه مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6686 منم سر دوتا دخترام سریع پر رنگ شد دعاکنید باردار نباشم هرچند عاشق بچه ام و شرایطشو دارم ولی استرس ای ... انشالله هر چی به خیره و صلاحته پیش بیاد من که سومی رو باردارم اونم با ای یو دی باردار شدم سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 نمیدونم منم تو بلاتکلیفی موندن ایشالا که اگر بچه میخوای مثبت باشهیه بچه ی سالم و صالح و زیبا خدابهت بدهدعاکن من باردار نباشم گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡