گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 عنوان بباید خانما این بی بی چک مثبته | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست وقتی زدم قسمت cسریع پر رنگ شد ولی بعد نیم ساعت قسمت تی هاله انداخت که بزور خودمم میبینم! گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡 1404/05/01 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmjk عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 2579 ایشالا که اگر بچه میخوای مثبت باشهیه بچه ی سالم و صالح و زیبا خدابهت بدهدعاکن من باردار نباشم قربونت عزیزم چرا میخاین باردار نباشین من تو آروزی یه بچه موندم همیشه بچه میبینم دلم خون میشه ولی لبخند میزنم بقیه نفهمن😔😔
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 انشالله هر چی به خیره و صلاحته پیش بیاد من که سومی رو باردارم اونم با ای یو دی باردار شدم خداحفظش کنه من عاشق بچه ام صدای بچه میاد از ساختمون دروباز میکنم صداشو بشنومدوتابچه دارم اصلا از نظر استرسی و..تو این اوضاع بی برقی وآبی و...توانشو ندارم گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 قربونت عزیزم چرا میخاین باردار نباشین من تو آروزی یه بچه موندم همیشه بچه میبینم دلم خون میشه ولی لبخ ... الهی بزودی دامنت سبز شهمنم عاشق بچه ام خیلی زیاد ولی کشش اضطرابای بعدشو ندارم گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6689 خداحفظش کنه من عاشق بچه ام صدای بچه میاد از ساختمون دروباز میکنم صداشو بشنومدوتابچه دارم اصلا از نظر ... ممنون عزیزم انشاالله خواستت با خواسته خدا یکی باشه سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
mmjk عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 2579 الهی بزودی دامنت سبز شهمنم عاشق بچه ام خیلی زیاد ولی کشش اضطرابای بعدشو ندارم بچه ندارین؟
گاهی_خنده_گاهی_گریه مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 448 بچه ندارین؟ ۲تا گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........کاربر تعلیقی😡😡