2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نشدینیکم به شرایط بقیه دنیا هم فکر کنیداوا مامانم ایناخوب برقه آبه درست مصرف کنید نرهخیلی جامعه ...

😐😐😐😐😐حرفت خیلی غیرمنطقیع

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خسته نشدینیکم به شرایط بقیه دنیا هم فکر کنیداوا مامانم ایناخوب برقه آبه درست مصرف کنید نرهخیلی جامعه ...

یعنی چطوری؟ریدیم هم نشوریم خودمونو ،خانوم محترم ۹۵ درصد آب تو کشاورزی و صنعت مصرف میشه اونجا درست مدیریت نشده

ما که همیشه کم مصرف کردیم وبرای مازده الگومصرف ما چرا باید ۴ساعت برق نداشته باشیم ؟؟اینا همه الکیه خواهر 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

😐😐😐😐😐حرفت خیلی غیرمنطقیع

نه اصلا

فشار آب تهران اینقدر زیاده که شاید پنج برابر بقیه جاهاست

من به بچمم یاد دادم شیرو کم باز کنه موقع لیف آبو ببنده

موقع ظرف یا دست شستن آبو کم باز میکنیم

با وجود برق سه فاز پول آب و برقمون صفر میاد

شبا بعد ساعت ۱۲ ظرفشویی و لباسشوییو روشن میکنم

ولی دارم میبینم مامانم اینا و فامیلا که تهرانن چقدر فشار آبشون زیاده و منم که تذکر میدم میگن نمیتونیم یا طول میکشه و ...

خوب حقشونه

به قول معروف بخورید از کاسه جلوتون، یعنی از نتیجه کارتون دارید استفاده میکنید

یعنی چطوری؟ریدیم هم نشوریم خودمونو ،خانوم محترم ۹۵ درصد آب تو کشاورزی و صنعت مصرف میشه اونجا درست مد ...

خودتو بشور با ادب

سگ و گربه که نیستی

از نحوه حرف زدنت معلومه که تو زندگیت هم چطور رفتار میکنی

همین شماها یکم سرفه جویی کنین به بقیه هم میرسه

حق الناسه

نه اصلافشار آب تهران اینقدر زیاده که شاید پنج برابر بقیه جاهاستمن به بچمم یاد دادم شیرو کم باز کنه م ...

خوب ما این شرایط رو ندارشتیم و نداریم

۲۳ساله اومدم تو این زندگی از اول اب عین شیر سماور  حموم که کوفت میشه به ادم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ما که همیشه کم مصرف کردیم وبرای مازده الگومصرف ما چرا باید ۴ساعت برق نداشته باشیم ؟؟اینا همه الکیه خ ...

خوب اونا که نمیتونن برق یه خونرو نبرن

برق یه منطقه با هم می ه

همه باید صرفه جویی کنن

شما ادامه بده و بقیه رو هم تشویق کن

خوب اونا که نمیتونن برق یه خونرو نبرنبرق یه منطقه با هم می ههمه باید صرفه جویی کننشما ادامه بده و بق ...

انشاءالله که اینطور باشه 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙