2777
2789
ان شالله بحق امام رضا که میرین حتماخوشا سعادتت که میری زیارت🥺 اگه امام رضا منو قابل بدونه کمکم میکن ...

انشالله که بری عزیزم برات دعا میکنم‌💞

🫀🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین منم یه مدت خوندم دوباره باید شروع کنم.تپی دعا برای ۴۰ نفر منم دعا کن عزیزم

سلام لطفا توی نماز شب ، برای کار شوهرم دعا کنید اسمم راضیه هست ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره.

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

من یه زمانی چند ماه پشت هم خوندم شاید چالش هایی که داشتم حل نشدن ولی من به شدت اروم شده بودم جوری که ...

سلام لطفا توی نماز شب ، برای کار شوهرم دعا کنید اسمم راضیه هست ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره.

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .