2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 17 پست
ان شالله بحق امام رضا که میرین حتماخوشا سعادتت که میری زیارت🥺 اگه امام رضا منو قابل بدونه کمکم میکن ...

انشالله که بری عزیزم برات دعا میکنم‌💞

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

افرین منم یه مدت خوندم دوباره باید شروع کنم.تپی دعا برای ۴۰ نفر منم دعا کن عزیزم

حتما💞

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین منم یه مدت خوندم دوباره باید شروع کنم.تپی دعا برای ۴۰ نفر منم دعا کن عزیزم

سلام لطفا توی نماز شب ، برای کار شوهرم دعا کنید اسمم راضیه هست ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره.

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

من یه زمانی چند ماه پشت هم خوندم شاید چالش هایی که داشتم حل نشدن ولی من به شدت اروم شده بودم جوری که ...

سلام لطفا توی نماز شب ، برای کار شوهرم دعا کنید اسمم راضیه هست ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره.

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .