qr82 مدیر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2896 عنوان نماز شب | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 17 پست کسی اینجا هست نماز شب بخونه ؟ تاثیری گذاشته تو زندگیش ؟ میخوام شرو کنم بخونم ینفر که بلده توضیح بده چجوریه! ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی 1404/05/01 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qr82 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2896 ان شالله بحق امام رضا که میرین حتماخوشا سعادتت که میری زیارت🥺 اگه امام رضا منو قابل بدونه کمکم میکن ... انشالله که بری عزیزم برات دعا میکنم💞 ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی
qr82 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2896 افرین منم یه مدت خوندم دوباره باید شروع کنم.تپی دعا برای ۴۰ نفر منم دعا کن عزیزم حتما💞 ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی
کارخوبه0خدا0درست0کنه عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 170 افرین منم یه مدت خوندم دوباره باید شروع کنم.تپی دعا برای ۴۰ نفر منم دعا کن عزیزم سلام لطفا توی نماز شب ، برای کار شوهرم دعا کنید اسمم راضیه هست ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره. قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .
کارخوبه0خدا0درست0کنه عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 170 من یه زمانی چند ماه پشت هم خوندم شاید چالش هایی که داشتم حل نشدن ولی من به شدت اروم شده بودم جوری که ... سلام لطفا توی نماز شب ، برای کار شوهرم دعا کنید اسمم راضیه هست ، داره شغلش رو عوض میکنه و مشکلات خاص خودش رو داره. قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .