2777
2789
عنوان

چرا دوستم انقد طرفدار داره

417 بازدید | 24 پست

یه دوستی دارم چهره خیلی خوشگل و جذابی نداره ولی هر بار میریم بیرون توجهارو جلب میکنه یا پیشنهاد بهش میدن 

چهرش جذاب مدلینگی نیس پوستش خیلی سفیده و ساده و مرتب میپوشه اهل ارایش زیادم نیس هیکلش خوبه رو فرمه ولی واقعا دا. ف و پلنگ نیس حتی میشه گف چهرش مهربونم هست 

علتش چیه که پسرا جذبش میشن؟

چهره های معصوم با پوست سفید خیلی بقیه رو جذب میکنن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهره های معصوم با پوست سفید خیلی بقیه رو جذب میکنن

والا ما سفید و معصوم بودیم ولی گیرایی نداشتیم😂

بعصی چهره ها چ سبزه چ سفید خیلی گیرایی دارن. فک کنم بخاطر حالت چهره باشه. مثلا فرم جذاب چشم فرم صورت 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

جذب منم زیاد میشن 

چه خانوم چه آقا 

کمی سبزه هستم ولی چهرم به دل میشینه 

جذابه

به نظرم ربطی به هیچ کدوم از چیزایی که گفتی نداره 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نمدونم والا منم دوستم خوشگل نیس کلا جوش و سیبیله ولی همه بهش پیشنهاد میدن تیپش هم خوب نیس🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

منم اینجوری بودم البته برعکسش 

همیشه با دوستم بیرون که بودیم میفتادن دنبالم منم حسابشون نمیکردم میومدن خواستگاریم 

چهره خاص و زیبایی ندارم غقط چشمام درشته سفید هم نیستم  

نمیدونم علتشو😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است