ما یکی از آشناهامون میخواست جراحی کنه، گوشش برجسته بود کلی گشتیم تا یه دکتر مطمئن پیدا کنیم تنها کسی که با حوصله تخصصی و صادقانه بهمون راهکار داد دکتر اکبر بیات بود مرکزشون توی سعادت آباده حتی گفت که اگه از میزان چسبیده شدنش رضایت نداره با مدلی که جراحی میکنه میتونه برگردونه
سلام من نمونه کار جراحی زیبایی گوش آقای دکتر اکبر بیات رو دیدم واقعا عالیه گوشی که خیلی باسر فاصله داشت رو به سر نزدیک کردن و در چهره شخص تاثیر مثبت بسیار زیادی داشت مشاورین این مرکز بسیار خوب راهنمایی میکنند و خدمات و پشتیبانی بعد جراحی همیشه پاسخگو هستند
من اومدم بنویسم که کجا برید که دیدم همه هم همین دکتر رو معرفی کردن ما هم یکی از دوستانمون رو دکتر اکبر بیات جراحی کرد خیلی خوب و طبیعی شده خودشم همیشه میگه بهترین کاری که توی زندگیش انجام داده جراحی گوششون بوده
من در این مورد جراحی نداشتم ولی روزی که همراه خانواده رفتم برای ویزیت دکتر بیات یک نفر اومده بود کوچک کردن سایز گوش انجام داده بود و خیلی خوشحال بود گفت یکماه از جراحیم گذاشته و جای بخیه هاش بعد از یکماه یک خط خیلی نازک قرمز رنگ بود
من خودم جراحی لب پیش دکتر بیات انجام دادم و دختر خالم هم پیش دکتر بیات جراحی گوش برجسته انجام دادن هر دو از نتیجه جراحی راضی هستیم نه جای بخیه مونده نه نتیجه برگشته خدا خیرشون بده ما که همیشه دعاگوشون هستیم