2777
2789
عنوان

همین الان موجودیتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 58 پست
کارمندی؟

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسط عزیزم قسط 😣😂

قسط ِ چی ؟ 😁 قسط خوبه تو این مملکت.... حداقل یه کم جلو میندازه آدمو با این اوضاع 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

۱۷ تومن داشتم الان ۷ تومن

۱۰ تومن دوتا دندون پسرم درست کردم

الان دارم جمع میکنم یک شنبه دخترم ببرم دندونپزشکی

وزن شروع ۶۳.۵۰۰😭وزن الان ۶۱.۸۰۰🤩وزن هدف اول ۶۰😍وزن هدف دوم ۵۸😊قد ۱۶۶🙃از تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۱ شروع رژیم و پیاده رویی💃💃💃

قسط ِ چی ؟ 😁 قسط خوبه تو این مملکت.... حداقل یه کم جلو میندازه آدمو با این اوضاع

سلام عزیزم خوبی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قسط وامی که برای ساخت خونه گرفتیم 🫤

اره اگه حقوق ثابت باشه وام گرفتن خوبه هر چی زودتر میتونی کاری باهاش کنی وگرنه با قیمت های لحظه ای و نجومی پول پس انداز کردن عملا ارزش پولت رو پایین اوردنه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
سلام عزیزم خوبی

سلام عزیزم ❤️ مرسی شما خوبید؟ برق رو قطع کردن اومدم اینجا 😅

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خدا رحمت کنهمنم وام برای برادرمه اونم میگه بانک مرکزی گفته اینطوری حقم داره بخاطر جنگ بازار کارش کلا ...

مرسی عزیزم

ای وای .... چه حس بدیه که پول رو برداشته همون لحظه!!!

آدم میمونه چی بگه واقعا .... خدا خودش به هممون کمک کنه واقعا 😐😐😐

قسط وامی که برای ساخت خونه گرفتیم 🫤اره اگه حقوق ثابت باشه وام گرفتن خوبه هر چی زودتر میتونی کاری با ...

مبارک تون باشه ❤️🌿 پس ارزشش رو داره

کدوم‌کارتم ؟

ی کارت دارم برا خرید 

ی کارت دارم برا استفاده روزانه 

یکیم برا ذخایر استراتژیک 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند