2777
2789

با تموم وجودم بعضی وقتا از این زندگی خودم و خانواده ایی که دارم متنفر میشم 

تنها قسمت قشنگ زندگیم نامزدمه:)

انقدر خانواده خوبی داره که واقعا حد نداره 

حالا برعکس خانواده من همش تحقیر و توهین و مقایسه و فحش و بد و بیراه میگن بهم

اصلا احساس نمی‌کنم مادر دارم💔😔

۱۹ سال وضعیتم همین و هر روز بدتر میشه :))))

من بخاطر تک فرزند بودنم  ، بخاطر اینکه دلم نمیاد پدر مادرم و توی پیری که بهم نیاز دارن ول کنم برم میخام توی شهر خودمون زندگی کنیم 

اما وقتی هر دفعه یادم میاد مادرم چه بلایی سرم اوورد

پدرم چطوری در جواب توهین ها مامانم سکوت کرد 

چطوری سنی که باید خود واقعیم می بودم ، باید ازش لذت می بردن و نابود کردن ازشون متنفر میشم 💔💔

وقتی مادر دیگران حسرت منه این چه زندگی؟؟

بعضی وقتا واقعا دلم می‌خواست برم از این شهر برم با نامزدم توی شهر اونا زندگی کنم که زندگی با اونا تا همین الانش هم حس و حال خیلی بهتری برام داشته تا کسایی که در ظاهر فقط خانواده من بودن🙂🙂

اونایی که میخواید بگید خانواده همسر ال بل برین بیرون 

اونایی که میخواید بگید مادر خب حق بده فلان باید بگم بهتون هرکسی لیاقت پدر یا مادر شدن نداره:))))

چیکار کنم بنظرتون واقعا خستم 

بمونم یا برم :)

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو آره

اگه رفتم یوقت عذاب وجدان گرفتم که نبودم بالا سرشون چی؟ 

اون موقع تا آخر عمر میخام خودم و مقصر همه چی بدونم 🙂

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چند ساعت فاصله هست ؟

۸۰۰ کیلومتر 

۹ . ۱۰ ساعت 

اگه رفتم یوقت عذاب وجدان گرفتم که نبودم بالا سرشون چی؟ اون موقع تا آخر عمر میخام خودم و مقصر همه چی ...

عزیزم میای بهشون سر میزنی آخر هفته ها به هر حال تو نباید آرامش و زندگیت رو فدای خانوادت کنی حتی شوهرم شاید شاکی بشه که زیاد بری اونجا تو خونه زندگی خودتو داری برو و بهشون سر بزن

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

عزیزم میای بهشون سر میزنی آخر هفته ها به هر حال تو نباید آرامش و زندگیت رو فدای خانوادت کنی حتی شوهر ...

آخه فاصله کمی نیست 

۸۰۰ کیلومتر 

شاید سالی دو سه بار بتونم بیام فقط 

بخاطر همین نمی‌دونم چیکار کنم

آخه فاصله کمی نیست ۸۰۰ کیلومتر شاید سالی دو سه بار بتونم بیام فقط بخاطر همین نمی‌دونم چیکار کنم

عزیزم همونم کافیه تو با این سختی های ک کشیدی بهشون لطف میکنید که دو سه بار سر بزنی مطمئن باش بمونی باز همون آشه و همون کاسه ولی میگن دوری و دوستی

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

درکت میکنم منم تازه بعد ۳۰ سال بدبختی فهمیدم زندگی هر کسی به خودش مربوطه اونا هم خدا دارن منم خدا دارم چرا تا الان زندگیم رو حروم کردم به خاطر ترس و عذاب وجدان حالا دیگه برام مهم نیست خودمو دخترم مهمیم اون حتی انقد بدجنس بود به کوچکترین خوشی ما حتی وقتی کمتر میرفتم پیام میداد و حالم رو بد میکرد حتی وقتی داخل ایران نبودم از پیام هاش در امان نبودم منم زدم پیام رسانی هم که باهاش پیام میداد دلیت اکانت کر‌دم حتی یه بار تصمیم گرفتم بلاکش کنم اما باز وجدانم اجازه نداد فقط زنگ تماسش رو بستم و الان برای خودم زندگی میکنم و میدونه اگه بیشتر از این دخالت کنه و با حرفاش ازارم بده این بار واقعا بلاک میشه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

اگه رفتم یوقت عذاب وجدان گرفتم که نبودم بالا سرشون چی؟ اون موقع تا آخر عمر میخام خودم و مقصر همه چی ...

خانواده ی بد شوهر خوب رو هم بد میکنن من تجربه اش دارم

برو هرجا خوشی خدا تو قران گفته ما زمین رو پهناور افریدیم وقتی جایی راحت نیستی جای زندگی زیاده 

منم دیگه برام مهم نیست الان حتی نزدیک هم نیستم حتی سالها میتونم دور باشم بدون اینکه کسی مزاحم زندگیم باشه همسرم حتی خانواده ام ندیده 

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

نه عزیزم بمون پیششون ،اونا باهات بد کردن ولی تو بدی نکن همه که نباید مثل هم باشن .همین که بعد از ازدواج جدا میشی و با کسی که میگی انقد خوبه زندگی میکنی براشون بسه و مطمعن باش وقتی ازدواج کردی اونا تازه قدرتو میدونن منم قبل از ازدواج متاسفانه مثل شما بودم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

نه عزیزم بمون پیششون ،اونا باهات بد کردن ولی تو بدی نکن همه که نباید مثل هم باشن .همین که بعد از ازد ...

میشه لطفاً بگی بعد از ازدواج هر چند وقت یه بار می‌بینیشون؟ منظورم خانواده خودته 

و اینکه چه چیزی بعد از ازدواج شما تغییر کرد که میگی خانواده قدر می‌دونه اون موقع؟؟

میشه لطفاً بگی بعد از ازدواج هر چند وقت یه بار می‌بینیشون؟ منظورم خانواده خودته و اینکه چه چیزی بعد ...

سلام عزیزم ،ببینید من فرزند اول خانواده بودم و یه مادر به شدت عصبی داشتم که کتکم میزد,نمیزاشت با دوستام جایی برم، وقتی برای کارای تحقیقاتی دوستام میومدن خونمون بلند بلند بهم حرف میزدو جلو اونا تحقیرم میکرد و خیلی بهم تهمت میزد،حتی من موقع ازدواجم روز عقدم و عروسیم باهاش قهر بودم چون دلمو شکونده بود ، بعد از ازدواجم دوهفته نرفتم خونشون هر وقتم میرفتم ماهی دوبار میرفتم ،پدرم واقعا مرد صبور و خوبیه به خاطر اونو خواهرم میرفتم ، کم کم سعی کردم مثل یه غریبه باهاش رفتار کنم دیگه صمیمی نبودم باهاش و فاصله گرفتم ، اون الان خیلی دوسم داره همش میگه عذابه وجدان دارم که باهات اونجوری رفتار میکردم و داره سعی میکنه برام جبران کنه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫