2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا شوهره خرم

724 بازدید | 35 پست

دیروز من نوبت دکتر داشتم ازیک روزقبلش گفتم باید فردا عصر برم بعدشم یکمم دیر اومد دنبالم بعد وسط راه میگه من باید برم مراسم بیست دقیقه ای برمیگردم گفتم باشه اگه بیست دقیقه هست برواشکال نداره خلاصه بیست دقیقش شد یک ساعت دو بار زنگش زدم گفتم بیا دیرم شده عین خیالت نیست من کاردارم بعدش اومده عصبانی که تونزاشتی من بمونم مراسم منم گفتم شرمنده جنابعالی دیقه نود یادت اومده به من گفتی برم مراسم ما برناممون مراسم نبود من نوبت داشتم بعدشم تارسیدم دکتر بسته بود یک ساعتی فاصله هست تا دکترم تقریبا دوره

بعدشم حسابی باهاش دعوا کردم که تو احساس مسئولیت به زنتو و زندگی نداری اخه واقعا هم نداره هرچی احساس مسئولیت داره برای خانوادشه گفت دارم گفتم اگه داشتی زن به مدت دوسال عقدونامزدی نمیکردی بزاری هیج برنامه ای هم نداشته باشی برای ادامه زندگیت که میخای چکارکنی 

بعدشم گفتم زن چرا برای توگرفتن تویی که نمیفهمی حس مسئولیت نداری گفتم آره راست میگی منم گفتم منم زدن بدبخت کردن 

بعدشم گفتم تا یک ماه میخام تنها باشم نه زنگ میزنیم به هم نه می‌بینیم همو میخام تصمیم بگیرم چه غلطی باید کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خودت برنگشتی

ساعت چند بود مگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)