2777
2789
عنوان

رژیم هفت روزه

167 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی بود توی ی هفته رژیم گرفته باشه یعنی خیلی کمتر خورده باشه و لاغر شده باشه؟؟

در ضمن من روزی ۱۵ دقیقه تردمیل میرم ک با سرعت ۶۰ گاهی هم ۹۰ ک میدوم دیگه ب نظرتون تاثیر داره؟؟

من تو یه هفته با رژیم 7 کیلو لاغر کردم وبارها و بارها تکرارش کردم هربار برگشت

متاسفانه با قطع کردن یا کم خوردن فقط آب بدنمونو از دست میدیم و بدنمونو در شرایطی قرار میدیم که بترسه و هرچی که داریم چربیامونو نگه داره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تو یه هفته با رژیم 7 کیلو لاغر کردم وبارها و بارها تکرارش کردم هربار برگشتمتاسفانه با قطع کردن یا ...

میشه بگی چجوری؟؟اشکالی نداره فقط میخوام لاغر بشم تو ی هفته و اینکه من پیاده روی یا گاهی هم میدوم روی تردمیل ب نظرت تاثیر نداره؟؟

خوب اگه تردمیل رفتی و وزن کم کردی بهم بگو

نه میخواستم بیتم بپرسم بین تردمیل و دوچرخه و ای آر ایکس کدومش بهتره واسه لاغری

شما اگه برات مهم نیست آب بدنت کم بشه رو تردمیل یه پلاستیک بکش رو شکمت، این هفته هم برنج و نون قطع کن فقط گوشت و نرغ و تخم مرغ بخور

شبا هم شیروخرما بخور

عه یعتی واقعا ۷ کیلو کم کردی ؟؟بعد اینکه ولش کنی و بازم کم بخوری برمیگرده؟؟

ببن اگه یهو غذات رو اینطوری کم کنی بدنت احساس خطر میکنه و سیع میکنه کوچکترین چیزیم که میخوری رو تبدیل به چربی کنه یا همون ذخیره کنه و یه حالت دفاعی به خودش میگیره که کلا چربی هات نمیرن و توی این هفت روز فقط اب بدنت کشیده میشه بعدش که شروع می‌کنی خوردن هرچی که دریافت میکنی دوبرابر میشه واقعاً افتضاحه امتحانش نکن 

راه سریع برگشت سریع داره

بهترین راه فستینگ مصرف پروتویین بالا و کالری شماریه

من از ۱۲ روزه این روش رو پیش گرفتم ۴ کیلو کم کردم اما دل نبستم بهش میدونم کاذبه ولی اوکیم و میدونم طی سه ماه به وزن ایده ال میرسم پیاده رویم هرشب ۴۵ دقیقه دارم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ببن اگه یهو غذات رو اینطوری کم کنی بدنت احساس خطر میکنه و سیع میکنه کوچکترین چیزیم که میخوری رو تبدی ...

اها پس چرا ی خانومی نوشته بود ک من توی دو ماه ی کیلو دوباره وزن گرفتم؟

راه سریع برگشت سریع دارهبهترین راه فستینگ مصرف پروتویین بالا و کالری شماریهمن از ۱۲ روزه این روش رو ...

بعد ۴۵ دقیقه زیاد نیس من تردمیل حداقل ۱۵ دقیقه میرم اونم با سرعت ۶۰ فقط گاهی ک میدوم ۹۰ تا میشه سرعتم تاثیر نداره ب نظرت ۱۵ دقیقه ؟؟

بعد ۴۵ دقیقه زیاد نیس من تردمیل حداقل ۱۵ دقیقه میرم اونم با سرعت ۶۰ فقط گاهی ک میدوم ۹۰ تا میشه سرعت ...

ببین یجا خوندم پیاده روی زیر نیم ساعت و بالای ۱/۵ ساعت فایده نداره

حداقل اگه زانو درد نداری رو شیب ۲۵ دقیقه برو اگه شیب نمیتونی اینتروال برو

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست