mahsa1234mahsa مدیر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 888 عنوان iui کردم | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست خانوما امروز وارد روز هفتم شدم که ای یو ای کردم علائمی نداشتم الان یه لحظه درد پریودی اوند سراغم ۷ روزم مونده به قاعدگیم خیلی نگرانم که نشه 😔کسی بوده مثبت شده باشه؟علائمش چی یود؟ 1404/05/01 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19863 سلام عزیزم خوبی شما اهدایی گرفتید ؟ 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
mahsa1234mahsa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 888 سلام عزیزم خوبی شما اهدایی گرفتید ؟ سلام عزیزم اره
anaka عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 6614 خدا حفظ کنه کوچولوتون رو، میشه بپرسم چند بار این کارو کردین و مشکلتون چی بود؟ منم هفته پیش این کارو ... ممنون عزیزمتحرک اسپرم کم بودیکبار انجام دادمکار خاصی نکردم،نه استراحت مطلق نه رژیم خاصیدر واقع مثل روتین همیشگیم گذروندمایشالا که مثبت میشه عزیزم
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19863 سلام عزیزم اره روندش چجوریه ؟ الان بارداری؟ عکس اهدا کننده رو دیدی؟ 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
__eliii__ عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2047 ممنون عزیزمتحرک اسپرم کم بودیکبار انجام دادمکار خاصی نکردم،نه استراحت مطلق نه رژیم خاصیدر واقع مثل ر ... برام دعا کن دارم از استرس میمیرم، علائم داشتی؟
mahsa1234mahsa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 888 روندش چجوریه ؟ الان بارداری؟ عکس اهدا کننده رو دیدی؟ من پیش دکتر زنان رفتم دارو داد گفت روز سوم پری بیا بعد رفتم دوباره دارو داد گفت فلان روز بیا برا تزریق نه ندیدم و نپرسیدم
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19863 من پیش دکتر زنان رفتم دارو داد گفت روز سوم پری بیا بعد رفتم دوباره دارو داد گفت فلان روز بیا برا تزر ... آمپول و اینا داد دکتر زنان؟ بعد اینکه روزم سوم پریودی رفتی سونو کرد؟ اخه خونه ریزی چجوری سونو میکنن؟ بعد برای تزریق چندروز باید بری؟ همون روز که انجام داد میشه برگردی بیای شهر خودت؟ 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
anaka عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 6614 برام دعا کن دارم از استرس میمیرم، علائم داشتی؟ اصلا استرس نداشته باشبسپار به خدامنهیچ علامتی نداشتم،کلا تا ۸ هفته علامت نداشتم و باورم نمیشد باردارم
mahsa1234mahsa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 888 آمپول و اینا داد دکتر زنان؟ بعد اینکه روزم سوم پریودی رفتی سونو کرد؟ اخه خونه ریزی چجوری سونو میکنن؟ ... اره امپول دادفقط سونو شکمی کرد اره میشه لرگشت مشکلی نیست
mamanehpesaram عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 7 نگران نباشمن iui کردم و حاصلش یه دختر ناز دوساله س ای خدااا خداحفظش کنه منم خیلی دوست دارم دخترداربشم پیش کدوم دکترانحام دادی عزیزم هزینه هاش ومراقبتاش چیه باراول جواب داد؟
anaka عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 6614 ای خدااا خداحفظش کنه منم خیلی دوست دارم دخترداربشم پیش کدوم دکترانحام دادی عزیزم هزینه هاش ومراقبتاش ... ممنونم عزیزمتو تهران پیش دکتر زهره لواسانیبیمارستان دولتی انجام دادم و خیلی ناچیز بود هزینه شمراقبت خاصی نداشت فقط گفت روز اول پله بالا و پایین نرواز فرداش هم سرکار رفتمروزی دوبار هم شیاف پروژسترون میذاشتمایشالا خدا بهت بده،دختر نفس ه
mamanehpesaram عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 7 ممنونم عزیزمتو تهران پیش دکتر زهره لواسانیبیمارستان دولتی انجام دادم و خیلی ناچیز بود هزینه شمراقبت ... فداتشم عزیزم انشاالله بادعای شما 🙏باراول جواب گرفتید؟
anaka عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 6614 فداتشم عزیزم انشاالله بادعای شما 🙏باراول جواب گرفتید؟ ایشالابله همون بار اول گرفت