2777
2789
عنوان

از دختر سرسنگین بودن خسته شدم

714 بازدید | 53 پست

اصلا دلم میخواد از اونا باشم که همه جا پشت سرشون حرف 😔

خسته شدم از بس خودمو در چارچوب خانواده گذاشتم و اونام بدتر زجرم دادن 

دلم میخواد بشم یکی که روابط اجتماعی بالایی داره 

اصلا دلم میخواد با یه پسر دوست بشم 

از این وضعم خسته شدممممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره نشو خوب نیس اصلا

من همیشه با خدا این عهدو بستم که نمی‌ذارم حتی دست یه نامحرم بهم بخوره توهم بزرگی کن و منو از راهش خوشبخت کن 🥹

الان 24 سالمه 

دیگه طاقتم طاق شده 

تو دختر خوبی هستی. اینو حرفات میگن

ممنونم عزیزمممم ❤️ 

ببخشید ولی از اینکه همه بهم میگن دختر خوبی هستی مهربونیت باهوشی در تلاشی و....

از ایتام خسته شدم 

شدیداً به یه همدم احتیاج دارم 

من همیشه با خدا این عهدو بستم که نمی‌ذارم حتی دست یه نامحرم بهم بخوره توهم بزرگی کن و منو از راهش خو ...

چقدر ت مثل منی خسته ک میشم میگم برم یا پسر دوست شم وقتی ک میخوابم بیدار میشم میگم من جدیدا گ..ه زیاد میخورم مرض ندارن ک خودم رو انتر و منتر یکی دیه کنم😂😂تهش هم نیاد نگیرتم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ممنونم عزیزمممم ❤️ ببخشید ولی از اینکه همه بهم میگن دختر خوبی هستی مهربونیت باهوشی در تلاشی و....از ...

منم مثل توام بیس چاری خونم و سعی میکنم موفق باشم. سعی میکنم مایه ی افتخار باشم ولی گاهی خسته میشم اما خودمو دوست دارم.

سعی کن اونی که راحت هستی زندگی کنی نه اونی که پسند خاص و عام هستالبته اگه بتونی مورد دومی باشی که عا ...

دارم افسرده میشم حسرت خیلی چیزا مونده به دلم 

میشه تاپیک استادم قصد بدی نداشت منو بخونی؟! 

و نظرتو بگی