2777
2789
عنوان

شوهرم پیش پدر مادرش رعایت نمیکنه

3714 بازدید | 109 پست

خانما ما فعلا دوران عقدیم انشالله چند وقت دیگه بعد محرم صفر  عروسیمونه 

گاااااهی میرم خونه مادرشوهرم ، دیگه اصرار میکنن ، شبا هم میمونم همونجا ، بعد مادرشوهرم از روز اول که رفتم برامون تو اتاق شوهرم تشک دونفره انداخت ، از همون موقع هروقتتت میمونم خجالت میکشم راستش 

البته حد و حدود( همون قضیه ) با شوهرم رعایت میکنیم، باهاش اتمام حجت کردم اونم رعایت میکنه 

البته همسرم خواهر برادر مجرد نداره ، کلا تک بچست

ولی خب شب که میمونم با شوهرم تو اتاقش میخوابیم ، 

صبح که بیدار میشم واقعا خجالت میکشم تو روی مادرشوهرم نگاه کنم 

البته پدر شوهرم که صبحانه زود میره بیرون پیاده روی ، تا ظهر ،برمیگرده خونه 

میترسم به شوهرم یگم دیگه نمیام ، بخوره تو ذوقش 

یا مثلا شوهرم پیش مامانش میشنیه کنارم دستشو میندازه رو شونم ، یا میزاره رو کمرم 

هرچند پدر و مادرشوهرم ادمای بدی نیستن خدایی تازه خوشحالم میشن مخصوصا مادرشوهرم دوق میکنه هروقت شوهرم این کارارو میکنه 😁😅

یه بار شوهرم از سرکار برگشت دید اونجام( اش برده بودم براشون ، دیگه مادرشوهرم شام نگهم داشت)  دوق کرد پیش پدر مادرش اومد بوسم کرد 😐

داشتم میمردم

بنطرتون چه کنمممممممممم

چی بگم به شوهرم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

نمیدونی که نامزد تو ، آرزوی خیلیاست

دوست داشتی برج زهر مار بود ؟

دوست داشتی حسرت یه بغل کردن کوچیک به دلت میموند ؟

چرا شماها برعکسین

همه با مادرشوهرشون مشکل دارن که چرا اجازه نمیدن پیش شوهرشون بخوابن ، حالا شما ناراحتین که بهتون آزادی داده ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش این حیا شما رو بعضی افراد دیگه داشتن که وضعشون از شما خیلی خراب تره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اینایی ک گفتی کاملا عادیِ سخت نگیر

من اون دوران شب نمیموندم کلا راحت نبودم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

فیک

وآقا آدم میمونه چی بگه به امثال شماها 😐؟؟؟ 

بنطرت چه دلیلی میتونه داشته باشه تاپیک الکی بزنم 

اگه تاپیکامو خونده باشی میفهمی 

یه بتر دیگه هم راجب این قصیه تامیک زده یودم

الکی دهن مبارک رو باز میکنید و یه چیزی میگید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️