2777
2789
عنوان

اعصابم از دست دوستم خورده

114 بازدید | 14 پست

همش میخوان بیان خونمون بعد یک بار اومدن دعوت کرده بودیم دیگه سری های بعدی زنگ میزنن ما داریم میایم چیکار کنم بنظرتون 

سریال داستان یک شب مثل ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذاربرسن در خونتون زنگ زدبگوبیرونیم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بگو داریم میریم بیرون بگو خونه نیستیم بگو الان حالم خوب نیست

میکم یه موقع اما در حدی شده میان در میزنن مثلا یه بار مهمون داشتیم دیدیم در زدن رفتم رو باز کردم دیدم دوستمه بعد گفتم ما الان مهمون داریم گفت خب داشته باشین اومد تو ابرو برامون نموند

آخه یه بار هم گفتم بیرونی خونه مامانبزرگم اینا رو بلد بود رفته بود اونجا

دوستت عالیهه 😂

ولی جدی یبار دیگه خواستن بیان بگو مامانم دعوام میکنه حتی نمیزاره دوستای داداشم/آبجیم بیان، یا بگو رفتیم مسافرت یا اطراف شهریم

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ما یک دوست داشتم اهل زرنگی بود،وقت وبی وقت همیشه میومدن خونمون تا ما یه بار رفتیم خونش دیگه ارتباط ق ...

وآقا یا ۶یلی توقع داره دوستم مثلا یه سال تولدش بود ما شهرستان بودیم دعوت کرد گفتیم شهرستان هستیم گفت خب تولدم ۲ روز دیگست تا اون‌موقع بیاین گفتیم دیروز اومدیم ناراحت شد