2777
2789
عنوان

بنظرتون خودم برای خودم گل بگیرم

96 بازدید | 14 پست

به پارتنرم بر نمیخوره؟ چون خودش که نمیگیره 

ولی بخشی از وجودمه انگار مثلا از گل فروشیا رد میشم یه مکثی میکنم نگاه میکنم یا کسی گل دستشه نمیدونم حس خاصی میگیرم ولی روم نشده تا حالا برا خودم بگیرم کار خوبیه بنظرتون؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون همیشه هر جا میرم خبر میدم برا همین نمیدونم چی بگم بهش

بگو میرم بازار😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

مگه شوهرته ک مو‌ به مو باید بدونه کجا میری آخه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

والله نمی‌دونم حالا فک نکنه کس دیگه ایی برات خریده شر بشه.خب اصلا حلو خودش بخر بگو حس خوبی بهم میده بزار یه شاخه گل بگیرم برا خودمون.

بگو میرم بازار😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مثلا یه بار گفتم خونه اجیمم میختستم کادو بگیرم نفهمه گیر داد که باید بیام دنبالت و اینا بزور خودمو رسوندم ک لو نره کلا تو دروغ مهارت ندارم

مثلا یه بار گفتم خونه اجیمم میختستم کادو بگیرم نفهمه گیر داد که باید بیام دنبالت و اینا بزور خودمو ر ...

😐😐والا این خیلی تاکسیک و سمیه و کلا وایب سیا توی ملی و راه های نرفته اش رو میده

خب بگو می‌خوام برم گل بخرم برا خودم چرا دروغ بگی 

دوست دارم اونم خبر بده برا همین خودمم هر جا میرم میگم میگن صادق باشید تا صادقانه برخورد شه

چه ربطی داره مو ب مو 😐از یک جایی ب بعد میشه کنترل 

به هرحال خب راستشو بگو قرار نیست دروغی بگی بگو می‌خوام برم گل فروشی