2777
2789
عنوان

رژیم و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم بخور

درحد اینکه سیر شی 

من کالری شماری کردم مدتی 

خوب بود گرسنه نمیموندم ولی درحدی که قبلا میخوردم نمیشد بخورم

ولی بعد ول کردم چون افسردگی گرفتم گفتم به درک

تو اگه میتونی تحمل کنی بنظرم این کار هم خوبه

ولی مثلا شبا ساعت ۷ ۸ بعد مطالعه بری یه ساعت پیاده روی تند کنی بیای خونه خیلی بیشتر تاثیر میذاره

حالا نه هرروز یروز در میون مثلا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من توی دوماه کلا چهار بار این رژیم رو گرفتم 17 کیلو بدون بازگشت کم کردم شهریور پارسال رژیم گرفتم بعد از اون هرچی خواستم خوردم الان فقط سه کیلوش برگشته از 78 اینا شدم 58 

الان دوباره می‌خوام بگیرم اگه پایه بودی باهم بگیریم 

روز اول:

کلا میوه بخور مثال:صبحانه دوتا سیب دو لیوان اب،میان وعده بادام،ناهار میوه مورد علاقه یا یک عدد سیب،میان وعده بعدی میوه،شام هم میوه

روز دوم:

کلا سبزیجات بخور:صبحانه سه عدد سیب زمینی آب پز کم نمک باشه بهتره،میان وعده عدس آب پز میتونی بخوری کل روز دوم میتونی به عنوان میان وعده عدس آب پز 9۰بخوری،ناهار سالاد،شام کاهو یا دوباره سالاد 

روز سوم:

سبزیجات و میوه فقط بخور:صبحانه میوه بخوه،ناهار سالاد،شام سالاد سبزیجات 

روز چهارم

فقط هشت عدد موز(اگه دوست داشتی میتونی شیر کم چرب هم بخوری)صبحانه دو عدد موز یک لیوان شیر کم چرب،ناهار دو عدد موز و شیر،شام دو عدد موز خالی

روز پنجم(من دیگه نمی‌گرفتم ولی اگه میخوای بگیری بگیر خوبه)صبحانه عدس ابپز،ناهار مرغ بدون روغن یعنی کبابی یا آب پز خوبه،شام هم سالاد

(روزانه بالای پنج لیوان آب بخور،روی ترازو تا وقتی که رژیم به پایان نرسیده نرو چون باعث میشه وزن کم نکنی،اگه می‌ترسی موهات بریزه روزانه 12 تا بادام بخور،اگه با رژیم سردرد میگیری یا میگرن داری و نمیتونی رژیم بگیری آب ولرم با عسل بخور سردردت خوب میشه)

سه روز اول هرچقدر دلت میخواد میتونی بخوری اما اونقدری که نوشتم رو رعایت کنی خیلی بهتره 

اگه ورزش کنی بری پیاده روی تحرک داشته باشی بیشتر هم کم می‌کنی فقط و فقط رعایت کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

کم بخوردرحد اینکه سیر شی من کالری شماری کردم مدتی خوب بود گرسنه نمیموندم ولی درحدی که قبلا میخوردم ن ...

میدونید من زیاد ریزه خواری میکنم

اگه بتونم اینو کنترل کنم خیلی خوب میشه

مرسی

اره ممنون میشم بفرستی

من توی دوماه کلا چهار بار این رژیم رو گرفتم 17 کیلو بدون بازگشت کم کردم شهریور پارسال رژیم گرفتم بعد از اون هرچی خواستم خوردم الان فقط سه کیلوش برگشته از 78 اینا شدم 58 

الان می‌خوام دوباره بگیرم اگه اوکی هستی باهم بگیریم انگیزه داشته باشیم🤣💔

روز اول:

کلا میوه بخور مثال:صبحانه دوتا سیب دو لیوان اب،میان وعده بادام،ناهار میوه مورد علاقه یا یک عدد سیب،میان وعده بعدی میوه،شام هم میوه

روز دوم:

کلا سبزیجات بخور:صبحانه سه عدد سیب زمینی آب پز کم نمک باشه بهتره،میان وعده عدس آب پز میتونی بخوری کل روز دوم میتونی به عنوان میان وعده عدس آب پز 9۰بخوری،ناهار سالاد،شام کاهو یا دوباره سالاد 

روز سوم:

سبزیجات و میوه فقط بخور:صبحانه میوه بخوه،ناهار سالاد،شام سالاد سبزیجات 

روز چهارم

فقط هشت عدد موز(اگه دوست داشتی میتونی شیر کم چرب هم بخوری)صبحانه دو عدد موز یک لیوان شیر کم چرب،ناهار دو عدد موز و شیر،شام دو عدد موز خالی

روز پنجم(من دیگه نمی‌گرفتم ولی اگه میخوای بگیری بگیر خوبه)صبحانه عدس ابپز،ناهار مرغ بدون روغن یعنی کبابی یا آب پز خوبه،شام هم سالاد

(روزانه بالای پنج لیوان آب بخور،روی ترازو تا وقتی که رژیم به پایان نرسیده نرو چون باعث میشه وزن کم نکنی،اگه می‌ترسی موهات بریزه روزانه 12 تا بادام بخور،اگه با رژیم سردرد میگیری یا میگرن داری و نمیتونی رژیم بگیری آب ولرم با عسل بخور سردردت خوب میشه)

سه روز اول هرچقدر دلت میخواد میتونی بخوری اما اونقدری که نوشتم رو رعایت کنی خیلی بهتره 

اگه ورزش کنی بری پیاده روی تحرک داشته باشی بیشتر هم کم می‌کنی فقط و فقط رعایت کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من توی دوماه کلا چهار بار این رژیم رو گرفتم 17 کیلو بدون بازگشت کم کردم شهریور پارسال رژیم گرفتم بعد ...

وای عالیه ممنونم اره تو کی میخای شروع کنی؟ کاش بتونم ولی واقعا حس میکنم سخته🥲چون دارم درس میخونم بعد سردرد و اینان خیلی میگیرم

اگه بتونم واقعا عالی میشه

وای عالیه ممنونم اره تو کی میخای شروع کنی؟ کاش بتونم ولی واقعا حس میکنم سخته🥲چون دارم درس میخونم بع ...

از شنبه گلبم امیدوارم منم بتونم چون چهار روز در هفته کلاس دارمممم نمیتونم گشنه برم سرکلاس

سخت نیست عشقممم هروقت گشنت شد میوه بخور میگرن اینا هم آب ولرم با عسل یا یدونه مسکن بخوری حله

ممنون عزیزممرسی واقعا :))💗

خواهش میکنم قلبم