2777
2789

چندروزه همش ترشح دارم امروزم زیر دلمو و کمرم درد میگیزه میزنه باسنمم به زور راه میرم از درد.۱۰روز پیش قرص اورژانسی خوردم هی منتظرم پریود شم خیالم راحت شه .البته۱۵ ام پریود شدم.پونه اینام هی دم میکنم میخورم عفونت ولم نمیکنه کفریم کرده یه مدت قرص و پماد میزنم باز برمیگزده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👆🏻👆🏻👆🏻

🟡نسخه برای رفع عفونت در دختران و بانوانی که امکان استفاده از اپلیکاتور ندارند .

فقط رفع عفونت ..فقط رفع عفونت .کسانی که فقط عفونت دارند و مشکل دیگری ندارند.

کمی اسفرزه تهیه کنید و روزی دوبار ، یک بار، در میان وعده صبحانه و ناهار و یک بار در میان وعده ی عصر ، کمی اسفرزه ،یک قاشق را در یک نیم لیوان ریخته و هم بزنید و میل کنید..دقت کنید که اسفرزه را به اندازه ای نریزید که لعاب بیوفتد و ژله ای شود.مقدارش کم باشد. آب کمی گرم باشد

تا زمان رفع کامل عفونت ،به انجام دستور ادامه دهید و بعد از رفع مشکل ، مصرف اسفرزه را قطع کنید .

در ایام استفاده ازاین نسخه خوراکی‌های خون ساز میل کنید .

اما باز هم تاکید می‌کنم بهترین و بی نظیر ترین نسخه همان دستور زاج و عسل و روغن زیتون است. 

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

قرص معدم درد مبکیره پمادم شب به شب میزذم

با یه قرص معده درد نمیگیری که ،من خودم چند سال مشکل معده درد داشتم و دارم..با یه بیسکویتی چیزی بخور. مترونیدازول خیلی عالیه برا عفونت