2777
2789
عنوان

چ ساده گند میزنیم ب حالمون!

293 بازدید | 12 پست

‏‎‌ 10 ثانیه ، فقط 10 ثانیه تصور کنيد داريد « لیمو ترش» ميخوريد ، ببینید دهانتون بزاق ترشح ميکنه.

‏‎این مثال را زدم که بگم چطور با 10 ثانیه  فکر کردن به لیمو  ترش اینقدر بدن ما واکنش میده،

اونوقت مقايسه کنيد که وقتي شما 10 دقیقه ،10 ساعت، 10 روز يا  10 سال به اتفاقات  و مسائل منفی تمرکز ميکنيد , کلی تاپیک شک و خیانت و... يا ساعتها عصباني هستيد يا استرس و اضطراب يا کينه در ذهنتون داريد چه تاثیرات ویرانگری روی سیستم جسمي و روحي شما میذاره و برعکسش هم همینطوره که شما اگر 10 ثانیه و 10 دقیقه، 10 روز، 10 سال به مسايل مثبت و خوب فکر کنید جسم و روح شما واکنش های مثبتي نشون ميدن و سرشار از انرژي ميشيد.

‏‎مثال لیمو ترش یادت باشه، تا افکار منفی اومد تو سرت بدون که اگه تا 20 ثانیه ادامه شون بدی، دیگه داری تیشه به ریشه زندگیت میزنی! 

خواننده خاموش بودم همتونم میشناسم 😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم حرفت رو عزیزم

ولی گاهی وقتا اطرافیان حالمون رو جوری خراب میکنن که 😢

من برای مامانم کادو روز مادر یه روسری گرفتم دلم نیومد نگه دارم تا روز مادر زود بهش دادم همین امروز 

کلا دلم خیلی کوچیکه زود کادو رو میدم

مامانم هم گفت مرسی ولی آخه من نمیخوام این سبکی به هر بهونه ایی منو برسد همون مغازه ایی که خریدم هم قیمتش رو فهمید هم عوضش کرد یکی دیگه گرفت که گرون تر بود 

منم مجبور شدم مابه التفاوتش رو بدم

من حد وسع خودم و سلیقه ایی که از مامانم داشتم خریده بودم 

خیییلی ناراحت شدم😢😢😢😢

ببخشید اگه طولانی بود خیلی دلم گرفته بود

چکارکنیم همش افکارمنفی میادسراغمون کلابه مثبت اندیشی اعتقاد نداریم بااین وضع گرونی تخم مرغ

خخخ خداییش تخم مرغو اع کجا اوردی  عاخه؟ 😂😂😂

باهمون روش 20 ثانیه دیگه. اخر تاپیک 

قبول دارم حرفت رو عزیزم ولی گاهی وقتا اطرافیان حالمون رو جوری خراب میکنن که 😢 من برای ما ...

ای جانم ای جانم ,  فدای  دل گنجیشکیت بشممممم ک 

غصه خوردن نداره خوشگلم, ما که نمیتونیم آدمارو تغییر بدیم, ولی میتونیم سعی کنیم کاراشون اذیتمون نکنه,  همه ک کامل نیستن دوستم,  بیخیاااال,  قدر خودتو دل مهربونتو بدون ❤❤❤❤

قبول دارم حرفت رو عزیزم ولی گاهی وقتا اطرافیان حالمون رو جوری خراب میکنن که 😢 من برای ما ...

عزیزمممم 😍😍 

چقد مهربون و دل نازکی 

مهم اینه خواستی مامانت رو خوشحال کنی دیگه اونم حسابی از خجالتت درومده خودش رو خوشحال کرده 😀

🤩