2777
2789
عنوان

زندگی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست
موقعیت بهتر نمیاد ذخیره تخمدانم کمه شاید تا سال دیگه یائسه بشم. همین الان هم یه آقایی که بچه داست وق ...

نمیدونم واقعا ولی جای تو باشم به خاطر اینکه فقط بچه داشته باشم خودم رو بدبخت نمیکنم امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقعیت بهتر نمیاد ذخیره تخمدانم کمه شاید تا سال دیگه یائسه بشم. همین الان هم یه آقایی که بچه داست وق ...

منم ۳۵ سال دادم. همه چیم خوبه خواستگار خوبم ندارم ولی دلیل نمیشه خودمو بدبخت کنم. 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
اینو یادت نره دختر ب قدری قویه برا اینکه تنها نمیتونه و پیشرفت کنه ب ی مرد نیاز نداره

مرسی اگه ازدواج کنم ازش بچه دار نمیشم درس میخونم دکتری می گیرم و شاغل میشم. نمی دونم چکار کنم

مرسی اگه خودم شاغل نشم برای بچه اقدام نمی کنم

صد در صد نباید تا شاغل نشدی بچه بخوای ، اول موفقیت خودت رو تضمین کن عزیزم و خوشبختی تو موفقیته تو هست نه شوههررر کردن 

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲