مهری1q مدیر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 54 عنوان زندگی جدید | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست سلام یه خاستگار دارم یه آقا دو تا بچه داره ۱۶ و ۹ ساله از ازدواج اولش یه شرکت خصوصی هست کلا درآمدش ۱۹ میلیون بنظرتون برای زندگی ۵ نفر جواب میده ۲ میلیون اجاره خونه هست. خودمم نمیتونم بچه دار بشم طبیعی شاید تخمک اهدایی بتونم شانس زیاده. 1404/04/31 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blacktimetime عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1115 موقعیت بهتر نمیاد ذخیره تخمدانم کمه شاید تا سال دیگه یائسه بشم. همین الان هم یه آقایی که بچه داست وق ... نمیدونم واقعا ولی جای تو باشم به خاطر اینکه فقط بچه داشته باشم خودم رو بدبخت نمیکنم امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲
saharsahari عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7035 موقعیت بهتر نمیاد ذخیره تخمدانم کمه شاید تا سال دیگه یائسه بشم. همین الان هم یه آقایی که بچه داست وق ... منم ۳۵ سال دادم. همه چیم خوبه خواستگار خوبم ندارم ولی دلیل نمیشه خودمو بدبخت کنم. یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
مهری1q مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 54 اینو یادت نره دختر ب قدری قویه برا اینکه تنها نمیتونه و پیشرفت کنه ب ی مرد نیاز نداره مرسی اگه ازدواج کنم ازش بچه دار نمیشم درس میخونم دکتری می گیرم و شاغل میشم. نمی دونم چکار کنم
مهری1q مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 54 یه زندگی بخور بمیر میشه من مجردم ۵۰دارم بازکم میارم خوش بحالتون😁😁
مهری1q مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 54 نمیدونم واقعا ولی جای تو باشم به خاطر اینکه فقط بچه داشته باشم خودم رو بدبخت نمیکنم امیدوارم بهترین ... مرسی اگه خودم شاغل نشم برای بچه اقدام نمی کنم
مهری1q مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 54 منم ۳۵ سال دادم. همه چیم خوبه خواستگار خوبم ندارم ولی دلیل نمیشه خودمو بدبخت کنم. ایشالا خوشبخت بشید
blacktimetime عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1115 مرسی اگه خودم شاغل نشم برای بچه اقدام نمی کنم صد در صد نباید تا شاغل نشدی بچه بخوای ، اول موفقیت خودت رو تضمین کن عزیزم و خوشبختی تو موفقیته تو هست نه شوههررر کردن یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲
مهری1q مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 54 تخمک ذخیره کن ... نمیشه رفتم دکتر گفت ذخیره تخمدانت خیلی کمه سکمی نمیتونیم راه دیگه هم چون دوشیزه هستی ممکنه مشکل بوجود بیاد
مهری1q مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 54 صد در صد نباید تا شاغل نشدی بچه بخوای ، اول موفقیت خودت رو تضمین کن عزیزم و خوشبختی تو موفقیته تو هس ... مرسی خیلی عالی هستی واقعا بهم روحیه دادی امشب.