2777
2789
عنوان

به چه گناهییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
واسه ما همزمان با آب و برق، اینترنتم قطع میشه😂

یخدا ماهم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهران

فک کردم گفنی بقیه ی کشورا 

گمون کردم شور دیگه ای هستین

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

مگه شمانتتون هم قطع میشه؟مامودم نداریم اینترنته همراهه

من بعد از جنگ بدون فیلتر‌شکن هیچ برنامه ای حتی داخلیا واسم باز نمیشه فیلتر‌شکنم هردفه باید التماس و صدبار خاموش روشن کردن گوشی وصل کنم وقتایی که برق میره دیگه واویلاس نت که کلا میره آنتم میره یکی زنگ بزنه همش قطع و وصل میشه صدا

شما هوچی گری کن ببین چیزی نصیبت میشه یا نه؟

چی میگی یه کلوم گفتم کجایی 

تو خیلی خوشحالی بقیه روزک خودت برق خونتو قط کن چته به ادم میپخی

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃