2777
2789
عنوان

اولین چنگ پیشی ام✨💕🫶🏻😂

234 بازدید | 19 پست

سلاممم سلامممم مهربوناااا🌝💋

گربه اولی من دکمه خانم فرشته ی خونمه مون دوسالش هست😍

وقتی کوچیک بود سه چهارماهش بود خیلی جنگم می انداخت اکثر گربه ها تو سه چهارماهگی شون خیلی چنگ می اندازن😁

دیگه من کل دستانممم شبیه چاقو کش ها بود😑😄

ولی وقتی بزرگ تر شد اصلاا من و نه گاز گرفت نه چنگ اصلااا به هیچوقت وقتی هم که دوسالش شد اصلااا یدونه نه جنگم گرفت نه کازم هرچقدر هم که اذیتش میکردم اصلاا نه جنگم انداخته نه گازم گرفته🥰

الان داشتم باهاشون بازی میکردم گربه سومی ام آقا پیشول رفته بود رو اعصاب دکمه خانم اونم عصبانی شده بود رفته بود کربه دومی ام رو داشت میکشت قشنگگ🤣🤣

منم رفتم جداشون کنم یه دفعه فکر کرد من آقا پیشول هستم دستم رو چنگ گرفت😀

وایی بچه ها نگم براتون چقدر درد داشت🤭🤣

از گاز سگم بد تر بود حتیییی

ببینید من ناخن هاشون رو همیشههه کوتاه نگه میدارم اما بچم ماشالاااا یوزپلنگ تشریف داره😎😎

ولی بعدش فهمید منم اومد هی خودش رو مالید بهم میو میو کرد بعد دستم و نشون دادم کلی لیسم زد الهیی من فداش بشمم عشق منهه این بچه فدای صورتش ماهش بشمم🥹🥹🥹💅🏻🌸😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اووخدا عاشق حیوونام چقدر نازن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اووخدا عاشق حیوونام چقدر نازن

وایی منممم عشق منن🥹🥹💋💋

اون روز دیدم به خانمه داره گربه اش رو واگذار میکنه چون چنگش انداخته بود💔این ها فقط برای کلاس و این ها حیوون خونگی میارن

بعد من برای چنگشون ذوق میکنم🤭😂😂

نگهداری ازشون و رسیدگی بهشون سخته ولی عشقی که بهت میدن اصلا غیر قابل توصیفه به سختیش میارزه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام 😃😄حتی تو بازی کردنم شده یبار چنگی شم .هرچی ضدعفونی بود زدم دستم ترسیدم ☹️چتدین سال پیش نر داش ...

سلامم سلامم😍

خبری ازتون نیست هااا😡

نکنه من و فراموش کردید💔🥺

اخییی😂😂😂

نهه بچه های من تمیزن هرماه می‌رن حموم ناخن های تمیز و کوتاه

نگهداری ازشون و رسیدگی بهشون سخته ولی عشقی که بهت میدن اصلا غیر قابل توصیفه به سختیش میارزه

بله واقعا سخته از نظر منم چرا دروغ بگم ولی واقعا بعضی وقت ها خسته میشم اما عشقی که بهم میدن تمام خستگی ها رو پاک میکنن🥹🫶🏻💕

عشق من هستن این ها🌸

سلامم سلامم😍خبری ازتون نیست هااا😡نکنه من و فراموش کردید💔🥺اخییی😂😂😂نهه بچه های من تمیزن هرماه م ...

به روی ماهت 😍😍

عشقم تو قلبمی خیالت تخت یع مدت کارام زیاد شده نیومدن سایت 😄

ای جونممممم مامان بارون قشنگ نگهداریشون میکنه .خدایی حال ادمو خوب میکنن .اوقات ادم باهاشون خوش میشه .باورت میشه الان دوسدارم ده تا حیوون خونگی داشته باشم .ولی یدونه از ادمای سمی زندگیمو نبینم 😂

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

به روی ماهت 😍😍عشقم تو قلبمی خیالت تخت یع مدت کارام زیاد شده نیومدن سایت 😄ای جونممممم مامان بارون ...

خدارشکر پس😂🫶🏻💕

بلههه مامانشون خیلی خوب نگه داری میکنه ازشون😎😄💅🏻

وایی دقیقااااا من ارزومههههه😍😍

[QUOTE=389165241]خدارشکر پس😂🫶🏻💕 بلههه مامانشون خیلی خوب نگه داری میکنه ازشون😎😄💅🏻 وایی دقیقااااا من ارزومههه ...[/😍QUOTE]

الان دوتا گربه داری ؟؟ 

چگده تفاهم داریم 🫶🤝

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

[QUOTE=389165241]خدارشکر پس😂🫶🏻💕 بلههه مامانشون خیلی خوب نگه داری میکنه ازشون😎😄💅🏻 وایی دقیقاا ...

نه سه تا💅🏻🤭

خانم خوشگل خونه مون دکمه 

آقا پسر تپل تیله

مانکن جنتلمن خونه مون آقا پیشول🤭