2777
2789
عنوان

بنظرتون من باید برم تراپی یا اون

148 بازدید | 38 پست

من رو خانوما خیلی حساسم هرچی زن خوش هیکل یا لخت میاد اکسپلورم هی نگرانم ک نامزدم نبینه انق نشخوار فکری دارمو حسودیم میشه ک کلا داره رو زندگیم تاثیر بد میزاره، از طرفیم رفیقای اون دیدم ک براش بعضی وقتا همچین پستایی میفرستن

چ کنمممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگی نامزدت واکنشش چیه

اون اینجوریه که رفیقام برام میفرستن و اینا میگه خودتم ک دیدی اکسپلور من پر ماشینه

قبلنا اکسپلورش زنای لخت بودن از وقتی ناراحتیمو گفتم اکسپلورش کلا شده ماشین و چیزای طنز، بعد تو ریپورتاشم دیدم ک پست اینجور زنا رو ریپورت کرده بود

نامزدت هیزه؟؟

نه اصلا بیرون میریم تابحال ندیدم ب کسی نگاه کنه دختر رد شه سرشو میندازه پایین، اوایل نگاه میکرد ک زدم ب روش ادم شد

قبلنا اکسپلورش زنای لخت بودن از وقتی ناراحتیمو گفتم اکسپلورش کلا شده ماشین و چیزای طنز، بعد تو ریپورتاشم دیدم ک پست اینجور زنا رو ریپورت کرده بود

بعد خب میگم نکنه جلو من اینطوری میکنه من نباشم نگا میکنه

اون اینجوریه که رفیقام برام میفرستن و اینا میگه خودتم ک دیدی اکسپلور من پر ماشینهقبلنا اکسپلورش زنای ...

خب پس دردت چیه؟ واکنشش خیلی خوب بوده دیگه زیادی حساس نشو به موقع وقتی دوستاشم دیدی بهشون بفهمون که اکانت نامزدتو داری که اونام حواسشونو جمع کنن چی براش میفرستن ...

جنبه مثبت همه چیو ببین نصف مشکلات خودش حله  
خب پس دردت چیه؟ واکنشش خیلی خوب بوده دیگه زیادی حساس نشو به موقع وقتی دوستاشم دیدی بهشون بفهمون که ا ...

اخه قبلا نگاه میکرد میگم نکنه تو نبود من نگاه میکنه باز 

نه اصلا بیرون میریم تابحال ندیدم ب کسی نگاه کنه دختر رد شه سرشو میندازه پایین، اوایل نگاه میکرد ک زد ...

احتمالش هست چند تا اکانت داشته باشه چون مطمئن باش آدمی که هیزه با به تشر تو درست نمیشه فقط اوایل ازت قایم میکنه بعد که مطمئن شد میشه خود واقعیش به نظرم یه مشاور جفتتون برید حتما یه چیزی حس کردی ک اینقد ناراحتی

جنبه مثبت همه چیو ببین نصف مشکلات خودش حله  
اره شاید جلو تو اینجوری میکنهدوست داره؟قیافش چجوریه؟هم سطحید یا چی؟

خیلی برام خرج میکنه اهمیت میده احترام میزاره هرچی بگم میگه چشم فک کنم دوسم داره 

قیافش معمولیه من سر ترم ولی

احتمالش هست چند تا اکانت داشته باشه چون مطمئن باش آدمی که هیزه با به تشر تو درست نمیشه فقط اوایل ازت ...

دقیقااا خودشم میگه بریم مشاور ولی من میگم مشاور ب چ درد میخوره تمومش کنم کلا