2777
2789
عنوان

دم ب دقه زنگ میزنه کلافه شدم

214 بازدید | 8 پست

بچه خواهرم روزی ۱۰ بار زنگ میزنه مثلا با بچه هام صحبت کنه اینام کلافه شدن از بس زنگ میزنه جواب ندم زنگا از ۱۰ بار میرسه ب ۳۰ بار مامانم خواهرم هی زنگ میزنن

منم کلا از سرو صدا و زنگ گوشی اینا بیزارم

مدامم ب اینترنت نیاز دارم کار میکنم هی زنگ میزنن وسط کارم نت قطع میشه تا دوباره وصل شه کلافه میشم رد میدم باز زنگ میزنن ۲۰ بار گفتم بسه زنگ نزنید من حوصلم نمیکشه 

چرا اینجوری میکنن 

شما باشید دیوونه نمیشید؟

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو کار دارم کارت تو نت چیع؟

بیمه و بلیط و رزرو هتل و اینجور چیزا

بعد دوتا بچه کوچیک دارم مدام درگیرم اصلا وقت استراحتم ندارم مدام زنگ پشت زنگ دیگه کلافه میشم واقعا

ده بار گفتم زنگ نزن کار دارم جاییم گوشیم داره خاموش میشه نیاز دارم

اخر باید بلاک کنم فک کنم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

الهی تک فرزنده؟ شاید حوصله اش سر میره و تنهاس 

چند سالشه اگه سنی هست که درک کنه بهش بگو خاله جون وقتی رد تماس میدم یعنی دارم با گوشی کار میکنم 

اگرم سنش کمتره به مامان و خواهرت بگو که با زبون خوب بگن خاله کار داره زنگش نزن 

حالا چکار داره

هیچی ۹ سالشه زنگ میزنه چیکار میکنی خوبی خدافظ

مثلا با بچه هام حرف میزنه

اینام میگن بسه خسته شدیم کمتر زنگ بزن

الهی تک فرزنده؟ شاید حوصله اش سر میره و تنهاس چند سالشه اگه سنی هست که درک کنه بهش بگو خاله جون وقتی ...

۹ سالشه

ب مامانمو خواهرمم میگم اونام مدام زنگ میزنن

اره تک فرزنده ولی خو واقعا ب من ربطی نداره من خسته شدم 

من اصلا ادم با حوصله ای نیستم متاسفانه

ای جونم 🥺😍 دعواش نکنیا

ب خووش نمیگم ب مامانم میگم

واقعا دیگه اعصابم نمیکشه کلافه شدم

دیروز از صب درگیر بودم نتا ضعیف بود داشتم کار انجام میدادم تا ۹ شب بخاطر زنگاش طول کشید هی زنگ میزد نت من قطع میشد دوساعت وایمیستادم وصل شه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز