2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چی باشه اگه طلا اینا باشه حتما پس میدن 

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

جاري من!

چهار چمدون پر از لباس و...چن تا لباسي ك نميخواست فقط پس اورد

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
اونوقت نگفتن پس بده؟!!!!!!!!

نامزد سابق برادرم اینکارو کرد. حتی حلقه برادرممو به بهانه ای ازش گرفته بود و پس نداد

جدای همه دلایلی که برای جداییشون داشتن فقط همین یه حرکتش نشون داد که شانس آوردیم زود بهم خورد همه چی

یه چیزخنده داربگم.من خیلی کوچیک بودم ده سالم بودرفتیم براداداشم خواستگاری دختره بدنبودیکی معرفی کردماگفتیم زنگ میزنیم ورفتیم تحقیق دیدیم دختره یکم مشکل اخلاقی داره.زنگ زدن به اون که معرفی کرده که پسره بیادکارش داریم داداش منم ساده رفته بودبایه پلاستیک بزرگ برگشت دیدیم توش جانمازومهرولباس زیرولباس مردونس داده بودن داداشم وپولشاگرفته بودن داداش منم بدبخت پولاداده بود.وای ماانقدخندیدیم نه به داربود نه چیزی رفته بودن خریدوچسبوندنش به ما😁