2777
2789
عنوان

یکی رو میخوام که پارتنر داره

548 بازدید | 61 پست

به احتمال ۷۰ درصد

حالا چجوری باید بفهمم اول اون طرف کیه

و بعد چجوری خودم باهاش وارد رابطه بشم

هیچ مکالمه خاصی با هم نداشتیم

هیچ کار مشترکی هم نداریم در حال حاضر🤧

چوم

پروفایلتو میفرستی برام ی جایی عزیزم؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای ببینی کیه فضای مجازیشو چک کن من همیشه از اینستا کلی اطلاعات میگیرم😂 ولی بنظرم وارد اینجور مسآئل نشو گناه داره دختری که پارتنرشه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

میخوای ببینی کیه فضای مجازیشو چک کن من همیشه از اینستا کلی اطلاعات میگیرم😂 ولی بنظرم وارد اینجور مس ...

اون که کیه رو که کامل در اوردم

منتها دخترای پیجش هیچکدوم شواهدی نداشتن از اینکه پارتنرش باشن

اصلا شایدم نداشته باشه ولی فکر کنم داره

آره آیدی روبیکاتو بده

ایدی ندارم عزیزم، میشه لطفا توی شخصی برام ارسال کنید بهتون پیام بدم؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

مگه نمیگی با کسی هست؟

دیگه کنجکاوی درموردش چیه؟؟؟

هول نباشید انقدر خدایی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...