2777
2789

مسخرست ولی باهاشون جن بازی میکنم😑

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت نمیترسن؟

خوششون میاد هیجاینیه

چون تاریک میشه یه چراغ قوه میگیرم دستم،اونام یه جایی ثابت وایمیستن

بعد من چراغو قطع میکنم تا زمانی که خاموشه تکون میخورم بعد روشن میکنم،اینجوری هر لحظه بهشون نزدیک میشم

مثل فیلم ترسناکا میشع🤣

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پیپی با دستمال مرطوب موقتا پاک کناب مگه برنمیداری؟

برمیدارم کتفم خیلی درد میکنه ی دستی هم بشورم هم اب بریزم

دستمال مرطوب میکشم

بعد دستمال خیس

بعد دستمال وازلینی

دستامم میشورم سختمه چون کتفم درد میکنه شدید

مامان دوتا گل پسر

برمیدارم کتفم خیلی درد میکنه ی دستی هم بشورم هم اب بریزمدستمال مرطوب میکشمبعد دستمال خیسبعد دستمال و ...

انقد حرص نخور پیر میشی  بچه بزرگ میشه موقتی با دستمال مرطوب پاک کن اب ک اومد بشورش 

با لپ تاپ براش کارتون میذارم خوراکی میارم میشینم کنارش بادش میزنم تا تو این دو ساعت کذایی یکم سرگرم بشه

نفرین شده‌س زندگی تو این خراب شده اه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡