2777
2789

این گل الان تقریبا ۱۰۰ میلیونه! خیلی هم خوشگله ولی واقعا ۱۰۰ میلیون برای شو؟؟ 

شاید بگین خب پولشو دارن دوست دارن به ماچه، بلع زمانی به ما چه بودمه تو اینستاگرام پست نمیشد. الان دارم فکر میکنم اون جوونی که زندگیش گیر همین ۱۰۰ میلیونه با دیدن این عکس چه آهی می‌کشه. اینا واقعا به این چیزا فکر نمیکنن؟؟

یه چیزبگین من درک کنم این کار رو واقعا😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا برا چی بوده گل؟

خداروشکر اینستا رو خیلی وقته حذف کردم

اکثرا بی محتوا

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

دلشون خواستن خریدنخواهشن گارد نگیرید خب شاید زندگی خودشونه باید بخاطر حرف مردم از خوشی هاشون بگذرن؟

وای تو رو خدا انقدر فاز روغن فکری نگیرید! چه خوشی ای؟ چرا بکنن تو چشم ملت اخه؟ 

دلشون خواستن خریدنخواهشن گارد نگیرید خب شاید زندگی خودشونه باید بخاطر حرف مردم از خوشی هاشون بگذرن؟

از خوشی شون نگذرن ولی نیاز نیس تو‌ چش مردم کنن

که دقیقا دارن همین کارو میکنن اکثر کارشون برای نمایشه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

شواف کردنه دیگه

تازه مال اون پولدار خفن هارو ندیدی

ساعت ۱۶۵ میلیاردی

به ما نشون ندن به کی نشون بدن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

برای بعضیا ۱۰۰ میل چیزی نیست

میدونم ولی به این فکر نمیکنن. همین ۱۰۰ میلیون برای یکی دیگه چه زخمی از زندگیش دوا میکنه؟! بابا ما همه آدمیم اخه، از یه وجودیم. چجوری میتونیم انقدر نسبت به هم نوع هامون بی تفاوت باشیم پ ذره ای به این فکر نکنم وند نفر ادم با دیدن این عکس از ته قلبشون آه میکشن

جالب اینجاست . من دیروز رفته بودم خرید یک خانومی بود به خدا قسم آنقدر تخفیف می‌گرفت می‌گفت این پنجاه تومنه من بهت نمی‌دم یک میلیون بگیر مرده می‌گفت خیلی تخفیف دادم می‌گفت نه من مشتری همیشگی هستم پنجاه تومان دیگه نمیدم 

بعد که رفت فهمیدم یکی از دکتر زنان های معروف شهره 😐 فکر کن با آنقدر درآمد سر پنجاه تومان خدا شاهده ده دقیقه چونه میزد 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

من میگم عیب نداره بخرید پول خودتونه ولی نزارن اینستا

دقیقا حرف منم همینه. من با داشتن و خریدنش حرفی ندارم.

من همسرم برام یه هدیه گرون بگیره دلم نمیاد استوریش کنم که دخترداییم که سطح مالیش خیلی پایینه نبینه یه وقت، دلم نمیاد خوشی من باعث رنجش کسی بشه اینا چطور انقدر بی تفاوتن