2821
2789
عنوان

خانومانه

99 بازدید | 8 پست

بچه ها من موقع پریودم حالم خیلی بد میشه خیلییییی... جوری که اصلا نمیتونم از جام تکون بخورم فقط میشینم انقدر از درد جیغ میزنم تا فشارمم میوفته... پیش دکتر هم رفتم سونوگرافی کرد گفت هیچیت نیست کیستم نداری فقط ژلوفن بهم داد اونم دیگه روم تاثیری نداره ، دیگه خسته شدم هر ماه یک هفته خونه نشین میشم از درس و زندگی عقب میوفتم ...

یکی بهم گفت که ازدواج کنی خوب میشه دردت ، راست گفته ؟!

تو رو خدا اگه راه حلی داره برا کم کردن دردش بهم بگه

وای منم‌دردام زیاد بود تا روز پنجمم ادامه داشت با قرص که خوب نشدم فقط شیاف دیکلوفناک ارومم میکرد با ازدواج که خوب نشدم ولی شنیدم بعد زایمان خوب میشیم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه،من زمان مجردیم موقع پریود هیچ درد نداشتی،اما از وقتی عروسی کردم درد دارم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
وای منم‌دردام زیاد بود تا روز پنجمم ادامه داشت با قرص که خوب نشدم فقط شیاف دیکلوفناک ارومم میکرد با ...

وای ی ی خدا من دلم به حرف یارو خوش بود فکر کردم خوب میشم 😭 اونوقت شوهرت چیزی نمیگه  وقتی انقدر درد داری ؟ من همش فکر میکنم شوهرم چجوری باید تحملم کنه توو اون یه هفته😣  

وای ی ی خدا من دلم به حرف یارو خوش بود فکر کردم خوب میشم 😭 اونوقت شوهرت چیزی نمیگه  وقتی انقدر ...

نه چی بگه دیگه خودشون شعور دارن ...تازه بیشتر کارامو میکرد الان که دیگه باردارم خداروشکر چندماهیه راحتم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
2790
2823
2791
2779
2792