2777
2789
عنوان

پزشک یا غیرپزشک ❓️

205 بازدید | 33 پست

سلام وقتتون بخیر. من یه پسر ۳۰ ساله پزشک هستم. به نظرتون با دختر پزشک ازدواج کنم بهتره یا غیرپزشک ؟

از یه طرف اگر همسرم پزشک باشه فکر می کنم بهتر شرایط هم دیگه رو درک کنیم، از طرف دیگه پزشکی سختی های خودشو داره و شاید واسه خانم سخت باشه همزمان به کارهای خونه و در آینده بچه داری همزمان با شغلش برسه. از یه طرفم اگه غیرپزشک باشه آدم خدای ناکرده ممکنه فکر کنه به خاطر شغلم جذب من شده نه خودم. شایدم اشتباهه این فکر. نظر شما چیه ؟

پزشک عمومی هستی؟ پزشک یعنی چی

من روانپزشکی هستم

از نظر من ازدواج با پزشک ممنوعه برای خودم دوست دارم شخص مقابلم حتما از مشاغل دیگه باشه

به نظرم این وضعیت خیلی بحرانی میشه طرف مقابلم هم پزشک باشه

دانشجوی روانپزشکی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم برو سمت دندون پزشکا و دارو و اینا

من خودم دندون انتخاب کردم چون اگه میرفتم پزشکی درسم دیر تموم میشد وخب دیگه به ازدواج و اینا نمیرسیدم از اون طرفم با پزشکی نمیتونستم کارای خونه رو هندل کنم

شغلت مگه چیه؟،بیشتر به خاطرپول جذب میشن که فعلا نداری،برای بچه هات خوبه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم