2777
2789
عنوان

برای مردم مظلوم غزه چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3939 بازدید | 85 پست
دعا کن ایرانم کمکشون میکنهالبته الان تو این تاپیک یه عده میریزن سرت

اره ریختن و عجیبه که همیشه همه چی با هم قاطی میشه؟

من به حکومت کاری ندارم، به عنوان یه انسان عمیقا ناراحتم و جدا از حکومت و جغرافی که هستیم هرکاری بشه حاضرم بکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم بیشتر به حال خودمون میسوزه تا کشور های دیگه

دلم بحال اونی که تحمل گرما نداره فشار داره اسم داره و مجبوره چندساعتی بدون برق تحمل کنه

دلم به حال اون ادمی که نیاز به اب داره کارشون با ابه ولی قطعی اب داریم

دلم به حال اون نوجونی هایی میسوزه ک اینقد درس خوندن ولی تهش میرن تو سوپر مارکتی فافل فروشی چون چرا چون کار نیست

من ظالم نیستم چون هموطن های خودم اولویت ترن

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

فکر کنم اگر ایران تجزیه بشه و فقط استان تهران بشه ایران

باز این الاغا میگن فقط باید به فکر ایران بود و اصفهان رو وللش.

زمان کوروش فلسطین هم جزو ایران بوده...پس غزه‌ای ها هم ایرانین

تمام شد و رفت...یکم آدم باشید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه عده اینجا میگن چون ایران مشکلات داره برای غره نباید دلسوزی کرد 

ایشالا هم مشکلات ایران حل شه هم مشکلات غزه 

ولی همینا خودشون طرفدار غربم هستن پاپ لئو که امریکایی هست گفته وضع غزه بده و باید دنیا به غزه کمک کنه😏

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

واقعا به الاغ هم بگی میفهمه

فرق هست بین کسی که داره از گشنگی و تشنگی میمیره با کسی که اجاره نشنینه و تهش چهار ساعت برق نداره

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اینجوریا خیلی ترسناکن....

اره بوقتش تا۱ساعت پای نماز وقرانه بامعنی هرروز باید بخونه اینا ک میگم اصلاترگ نشده ۳۹ساله ولی اینجوری منوباکتک فحاشی میخاد ادم کنه ب هیچ گناه ناکرده ای 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

فقط میشه براشون دعا کرد، الان یه عده میان می‌گن ما خودمون مشکل داریم، بله ما غرق در مشکلات هستیم ولی اوضاع اونها چندین برابر سخت‌تره، تو کشور خودت مواد غذایی که مهمترین نیاز برای زنده بودن هست رو ازت دریغ کنن اوج ظلمه 

همه جا دنیا ظلم و مشکلات هست و کاری از دست من وشما برنمیاد متاسفانه 

امیدوارم هرچه زودتر شرایطشون درست شه 

همه جای دنیا آدمای گرسنه و بی خانمان هستن که دارن با فلاکت زندگی میکنن تو همین کشور خودمون کم نیستن همچین کسایی کلا عدالتی تو دنیا نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸